Čao! Imam ciprese ki so ob cesti zato ob njih pogosto delajo svojo malo potrebo psi.Okoli njih sem dala mrežico ampak je strašno grdo. Ali morda obstaja še kakšen drugačen način kako jih zavarovati??
hvala
tjaška
Čao! Imam ciprese ki so ob cesti zato ob njih pogosto delajo svojo malo potrebo psi.Okoli njih sem dala mrežico ampak je strašno grdo. Ali morda obstaja še kakšen drugačen način kako jih zavarovati??
hvala
tjaška
Samo prijazno pripominjam, da to niso ciprese, najbrž so kleki ali pa paciprese. V celinskem delu Slovenije ciprese ne uspevajo. Me pa veseli, če vam je uspelo pregnati pse, ker njihov urin res povsem uniči rastline.
Lahko verjameš vrtnarju (ki nima prav), lahko verjameš meni.
Imaš take: http://www.omorika.si/sl/iglavci/Smaragd/ Torej imaš ameriški klek (Thuja occidentalis 'Smaragd'), sorto, ki se imenuje Smaragd. Klek je rod iz iste družine kot rod cipresa.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Burito palačinke z lososom