Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Kana sploh ni samo zelena pckarija. kar nekaj pripravkov se dobi, ki so v bistvu izvlečki kane. Recimo Henne Color.
Pri frizerju se brvam, kadar grem tudi na striženje. Drugače pa vedno sama doma. Držim se svoje barve, le včasih kak odtenek na viola ali bakreno, za poživitev.
Tanja05| korenckova je napisal/a: |
| Frina, ne razumem dobro tega tvojega zadnjega stavka. Kaj to pomeni, da se v življenju nisi nikoli ostrigla? Niti konic ne? korenckova |
Nikoli si las ne strižem sama. Sem temnolaska, ki je med destdnevno vojno od strahu dobila prve lase.
Moja prijateljica, ki iha hudo močne in goste lase, je bila nepopisno razočarana, ker na vabilu za moj jubilej nisem bila predstavljena z mašno, ki se je nosila v moji rani mladosti. Imela sem tako redke lase, da mi je mama s težavo pritrdila špango s najlonsko mašno. Prav take ima moja mala nečakinja, samo da ima svetle laske.ne vem, če je možna kam pripet konkretno špango.
Kdo se spomni najlonskih mašnic kar tako ????
F r i n aJaz se spomnim najlonskih mašnic kar tako, hehehe. Nosila sem kite (nekako do četrtega razreda osnovne šole, danes mi je za crknit smešno) in me je mami opentljala - roza mašne, rdeče mašne, rumene, svetlo plave. Drugih barv se pa ne spomnim.
lp
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom

Rezanci Barilla s slanino in gobami