Pozdravljeni.
Imam eno vprašanje na katerega sama nisem našla odgovora in sicer;ali delodajalec mora v zelo vročih dneh kot so bila ta teden,izplačati t.i. vročinski dodatek,saj so temperature v hali preko 35 stopinj.
toppy
Pozdravljeni.
Imam eno vprašanje na katerega sama nisem našla odgovora in sicer;ali delodajalec mora v zelo vročih dneh kot so bila ta teden,izplačati t.i. vročinski dodatek,saj so temperature v hali preko 35 stopinj.
toppy
Sem se prav nasmejala ,na to vprašanje,če bi bilo to res ,bi pri nas čez poletje izplačevali vsak mesec.Zna potegnit do 40 stopinj,da komaj dihaš,pa lepilo smrdi in "garat orenk"ker je trak...pa nekak "zguramo",smo še vedno...
lp gogaVročinski dodatek je lahko stvar: podjetniške kolektivne pogodbe, lahko tudi posamične pogodbe o zaposlitvi.
Meni je pojem vročinskega dodatka znan, saj pomenijo visoke temperature poseben pogoj za opravljanje dela.
Najbolj butast dodatek, za katerega sem kdajkoli slišala, pa je dodatek za tiste, ki nimajo nobenega drugega dodatka, zdi se mi, da v šolstvu, zanesljivo pa v negospodarstvu. To je povedal nekdo po TV, ko so usklajevali plače.
Torej: pogledati pogodbe, je pa pa možno in predvsem dopustno.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato