Vrtec med počitnicami
O se mi kar smilita obe. Mi smo začeli z vrtcem 1. junija in smo bili prisotni samo 8 dni , pa ne v eni rundi.Slinovka , potem pa še pljučnica. Sedaj ga imam v privat varstvu, da pride malo k sebi, po dopustu pa spet začnemo z uvajanjem. Moja prva hči je jokala 4 mesece skupaj in to tako, da se je popoldan še doma slišalo vsake toliko časa hlipanje. Mislim, da se poznajo posledice tega. In ta moj četrti je približno isti karakter in se kar malo bojim, da ne bo ravno tako.
Bi pa v tvojem primeru najbrž pomagalo, če bi otroka lahko kdo drug peljev v vrtec, če seveda imaš to možnost.
Veliko sreče ti želim.
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
| dalea je napisal/a: |
| Pozdrav, da malo ponovno obnovim temo in upam da slišim vaša mnenja. V času počitnic sem imela težave s hčerko z menjavami vzgojiteljic v vrtcu, potem smo to nekako premagali do prejšnjega tedna ko smo bili na morju. Zdaj ta teden pa je začela ponovno hoditi in sicer v drugo enoto, kjer se mi zdi da sploh ni nobene znane vzgojiteljice (vsaj zjutraj ko jo pripeljem ne), tudi sošolci niso isti, ker jih večina v drugo enoto noče voziti, mi pa vstrajamo in seveda vsako jutro jokamo. Edino kar me je zaskrbelo je, da že 3 dni ima blago drisko, pa včeraj je imela malo vročine zvečer, zdaj zjutraj je več ni imela, zato sem jo peljala v vrtec, nevem če je to kaka viroza ali pa so to samo težave psihičnega izvora. V vrtecu mi pravijo, da je zjutraj malo kriza potem pa se umiri. Mene pa so zdaj zakrbele te težave z drisko in vročino. Ali sem jaz panična, ali je to normalno, nevem več kaj naj??? Upam da se kdo odzove z kakšnim dobrim nasvetom!!! Hvala dalea |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Dušene školjke s pivom na sredozemski način

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci