Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)
| Simona84 je napisal/a: |
Mojega pomivalnega ne dam... N I K O L I! In ko bo za na odpis, bom stisnila vsak cent, da lahko kupim novega. Ker bolj čiste posode kot je, na roke nebi nikoli imeli (vem kako je bilo prej in kako je sedaj, ko imamo pomivalca).
|
Tako je. Morala bi dati odpoved, ker bi nonstop pomivala posodo, če ne bi imela pomivalnega stroja... ![]()
| Irena54 je napisal/a: |
| Tudi jaz sem bila proti pomivalcu, češ saj sproti pomijem in take "neumnost". Ko pa sem dobila novo kuhinjo, ga je mož kupil in montiral (brez moje vednosti). Po začetnem negodovanju z moje strani sem ugotovila, da je pomivalec super zadeva in ga ne dam iz kuhinje. Posoda se lepo sveti, kozarci tudi, edino kristal obvezno perem na roke, ker postane moten.Lepo se imejteIrena54 |
Irena, fajn moža imaš!
Atina| Atina je napisal/a: |
[p> Irena, fajn moža imaš! Atina |
Tudi mi nimamo stroja, ga nismo niti načrtovali. Od nekdaj pomivamo na roko. Nam nekako ne sede. Treba je vse splakniti, potem postaviti v stroj, potem se tam nabira in ko želiš kaj uporabiti nimaš, potem se pere in uničuje posoda (vidim pri mami kakšno ima od stroja), zaseda prostor, lahko spusti vodo (tudi že doživeli pri bližnjih sorodnikih)...
Morda zato ker smo trije, če bi nas bilo več bi bilo morda drugače. Čeprav mislim da ne, pač en krožnik več
![]()
Verjetno stvar navade ali ga imaš ali ne.
Jernej - zasebno mnenjeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)

Orehova potica po receptu moje mame