Jaz posode ne splahujem preden jo dam v stroj saj je ni treba, če bi to delala potem je brezveze, da ga imam.

Biskvit s slivami
Jaz posode ne splahujem preden jo dam v stroj saj je ni treba, če bi to delala potem je brezveze, da ga imam.
Točno tako, jaz samo z enim priborom postrgam kake večje ostanke v koš, na primer kosti od piščanca, kaki list solate ali rezanec...
KyaraTudi jaz si ne predstavljam, da bi bila brez pomivalnega stroja. Pomiva mi vsaj 3x v dveh dneh, tako da o kakem shranjevanju umazane posode ni govora. Posode nikoli prej ne splaknem, pač postrgam večje ostanke. V 14 letih, kar ga imam, sem samo 1x imela take skodelice za kavo, ki so postale bele, ker je šla barva dol. Posoda se niti najmanj ne uničuje, pa še kakih kozarcev in skodelic se pobije precej manj.
Pomivanje posode na roke je bilo vedno eno mojih najbolj zoprnih opravil, zato je bil pomivalni stroj moja velika želja že od kar pomnim, glede na to, da me običajno čaka po službi še kuhanje kosila, pa popoldansko delo v domači delavnici (vsaj do časa recesije me je), pa tudi nujna potreba, saj že tako vedno zmanjka časa.
Nena
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Biskvit s slivami

Polnjene paprike