Včeraj sem kupila izkoščičevalnik češenj Tescoma. Po kratkem času uporabe se mi je snel izkoščičevalnik iz vzmeti in ga ne znam popravit.
Prosim za pomoč.
bios
Včeraj sem kupila izkoščičevalnik češenj Tescoma. Po kratkem času uporabe se mi je snel izkoščičevalnik iz vzmeti in ga ne znam popravit.
Prosim za pomoč.
bios
| Jessie je napisal/a: |
| Mene pa zanima, kje ste kupili izkoščičevalnik. Potrebovala bi kakšno preverjeno informacijo.Najlepša hvala.Jessie |
Merkur? Imajo ga celo pozimi, tako da ni vrag, da ga ne bi imeli sedaj :)
AtinaMerkur ima Tecsominega, zanesljivo....
Tisti, ki ste potrpežljivi, boste lahko zadevo kupili na Obrtnem sejmu na stojnici. Bistveno ceneje.
Iščem pa stiskalnik za česen, ki ima v sredini: vodlbino na eni strani, na drugi pa tak trn. Zelo priročno za razkoščičenje oliv.
Obstoječe je mama zlomila, ker je šla drobit - lešnike.
F r i n a| bios je napisal/a: |
| Včeraj sem kupila izkoščičevalnik češenj Tescoma. Po kratkem času uporabe se mi je snel izkoščičevalnik iz vzmeti in ga ne znam popravit. Prosim za pomoč. bios |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

French toast s sadjem