Nerodnosti
Tulka![]()
| lidka je napisal/a: |
| Tulka, kaj je pa orada kaj tok zlo drugačna od ostalih rib?lidka |
Kaj tko zlo drugačna od ostalih rib ni, mogoče pa se le razlikuje od morskega lista ali kovača, mogoče od škarpene ali žabe.
MM
| japaja je napisal/a: |
| Drugi primer (ista lokacija):In Vanja v ZDA, ti boš to vedela: sem bila tam čez lužo prava vaška posebnica, ker sem jedla z nožem in vilico tako kot smo navajeni tukaj. Američani pa so (vsaj takrat-ojoj, a sm že tolk stara?)odrezali kos zrezka, položili nož na rob krožnika, predeli vilice v desno roko in nesli v usta. In ob vsakem koščku ponovili vajo.Tako. Nihče nikoli nima vedno absolutno prav.japaja |
Jaz še vedno in bom vedno jedla s spodobnim priborom. Izjema je Azijska hrana, ki jo vedno jem s palčkami. Se je pa že zgodilo, da sem v hamburher zapičila vilice in nož.Kot sem rekla prej, nič več me ne gane. Sem prestara za to. ![]()
No, veliko američanov je pa tako, da te itak ves apetit mine.
Ne veš kako se čudijo, kadar imamo kakšno festo, pa vedno uporabim porcelan! Tudi za backyard piknike, pa doslej nismo še ničesar razbili.
Vanja
Matr, japaja, tale dva tvoja predzadnja sestavka sta pa nekaj najboljšega, kar sem zadnje čase prebrala tu na forumih
. In tista tvoja žlahta na kmetih mi je grozotno všeč, pa čeprav jih sploh ne poznam!!!![]()
![]()
![]()
lp
cervusJapaja, tole ti bo všeč. Moj pogovor s stranko, Sept. 88-ga., ki je bil sicer prav lepo izobražen gospod in zelo uspešen v svojem biznisu. Pa še Holandski priimek je imel, še danes se ga spomnim. No, paše bolj k šalam:
S (kot stranka): No, kako si pa prišla sem?
J (kot jaz): Z letalom.
S: Aha, kaj pa tvoja vlada pravi, ker si tukaj?
J: Nič, saj ne vejo, da sem tukaj.
S: Kako si pa dobila potni list?
J: Vlogo sem dala, se šla slikat in ga šla na prisojni urad iskat en teden pozneje.
S: Hm, zanimivo. Kako bi pa šla nazaj, če bi hotela?
J: Spet z letalom.
S: Glej si ga no. Kako bo pa vlada sprejela tvojo vrnitev.
J: Saj ne vejo, da sem tukaj.
No, potem se mi je posvetilo, da je on mislil, da sem ušla iz države na boljše. Razložila sem mu kako in kaj, odgovorila na eno verigo vprašanj, če poznamo sladoled že od doma, če smo imeli avto ipd.
Ker pri nas ni bilo take gromozanske gužve, da bi imel za stranko 15 sekund časa, sva imela včasih več kot dovolj časa za klepetanje o tem in onem. Bil je neverjetno presenečen, kako razgledana sem bila za svoja srednja dvajseta leta, medtem ko se z mojimi sodelavkami ni imel kaj pogovarjat. Moram reč, da je vsakokrat prišel s kakšno temo, da sem mu stvari bolj bodrobno razložila. Bilo je kar zanimivo.
Tudi jaz branim naše dostojanstvo, z boksarskimi rokavicmi, če je treba!
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Dušeno sladko zelje

Indijska vegetarijanska skleda