5. jun 2009 12:11
Frina,ti bi lahko knjigo resničnih zgodbic napisala.....zanimivo se bere.
lp goga
5. jun 2009 12:11
Frina,ti bi lahko knjigo resničnih zgodbic napisala.....zanimivo se bere.
lp goga
5. jun 2009 15:24
Pa še ena resnična izpred cca 10 let. Sodelavka v oddelku pokliče poslovnega partnerja, s katerim smo bili tudi prijatelji:
"Dobar dan Vojo, Neva ovde".
"O dobar dan Nevice kako ste?"
In sodelavka odgovori: "Pa dobro hvala, samo danas sam malo trudna".
Še danes se smejimo na ta račun.
Tanja05
5. jun 2009 15:28
No, tole mi je pa znano. Ker je kolegica na vprašanje, "od čega je trudna", rekla: Celo dopodne već tucam, pa sam trudna (hotela je pa reči, da "kucam", tipkam na pisalni stroj...) Mamamia mamamia
5. jun 2009 15:29
| Tanja05 je napisal/a: |
Pa še ena resnična izpred cca 10 let. Sodelavka v oddelku pokliče poslovnega partnerja, s katerim smo bili tudi prijatelji: "Dobar dan Vojo, Neva ovde". "O dobar dan Nevice kako ste?" In sodelavka odgovori: "Pa dobro hvala, samo danas sam malo trudna". Še danes se smejimo na ta račun. Tanja05 |
5. jun 2009 15:35
Ojoj, majamarko, sigurno je bil navdušenl?![]()
![]()
Tanja05
5. jun 2009 18:42
A lahko prosim (zgleda zanimivo) nekdo prevede zadnje 2 posta,za vse tiste nerazgledane mlajše duše,ki srbohrvaško znajo toliko kot japonsko
5. jun 2009 19:02
Dober dan, Vojo. Neva tukaj. O, dober dan, Nevice. Kako ste? Dobro, hvala, samo malo sem noseča danes. Margot
5. jun 2009 19:18
| Roncolino je napisal/a: |
| A lahko prosim (zgleda zanimivo) nekdo prevede zadnje 2 posta,za vse tiste nerazgledane mlajše duše,ki srbohrvaško znajo toliko kot japonsko |
Se iskreno opravičujem, res bi morala napisati tudi prevod.
Tanja05
5. jun 2009 22:17
| Tanja05 je napisal/a: | ||
Se iskreno opravičujem, res bi morala napisati tudi prevod. Tanja05 |
5. jun 2009 23:21
Uf,kaj sem se pa jaz spomnila. S sošolko s faksa, veliko mlajši od mene, a zelo pametni in razgledani, s katero sva postali zelo dobri prijateljici, se enkrat nekaj pogovarjava o narodnostih in ker je moj partner musliman me ona kar naenkrat vpraša: Ja kako pa to, da ti ne nosiš tiste čudne rute na glavi?.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto