12. jun 2009 10:21
Lidič pa ravno ti ko po raznoraznih muzejih dvomljivega slovesa hodiš.... jass
12. jun 2009 10:21
Lidič pa ravno ti ko po raznoraznih muzejih dvomljivega slovesa hodiš.... jass
12. jun 2009 10:24
kobra 1 je napisal/a: |
Ko bo končno tole prišlo v uporabo, prosim za predstavitev, pa makar pri meni doma., ne vem zakaj sem ob pogledu na sponko dobila asociacijo na m. obroček .... kaj se ve, morada zaradi tise vsestranske uporabnosti kobra 1 |
Ne kobra, jaz ponujam predstavitev pri meni doma, lahko pomagam pri nameščanju. Po moje sem bližje centru Slo, lažje se boste pri meni zbrale. Jass, pa dej no " namontiraj " in poslikaj, vidiš, da tudi druge zanima.
ežoj
12. jun 2009 10:28
Ežoj, str.4 zadnji post. Poglej sliko... jass
12. jun 2009 10:34
Jass, men se pa zdi, da ti mene mal ........... za nos vlečeš........... : ) : ) : ) lidka [sonce]
12. jun 2009 10:53
[citat=--ežoj--]
[citat=--kobra 1--]
Ko bo končno tole prišlo v uporabo, prosim za predstavitev, pa makar pri meni doma., ne vem zakaj sem ob pogledu na sponko dobila asociacijo na m. obroček .... kaj se ve, morada zaradi tise vsestranske uporabnosti
kobra 1 [/citat]
Ne kobra, jaz ponujam predstavitev pri meni doma, lahko pomagam pri nameščanju. Po moje sem bližje centru Slo, lažje se boste pri meni zbrale. Jass, pa dej no " namontiraj " in poslikaj, vidiš, da tudi druge
zanima.
Ežoj ti ne priporočam ,da te kaj ne štrafne....
lp goga
12. jun 2009 11:09
A so te klipsne tudi za moške ? hedonist
12. jun 2009 11:11
Vsekakor! Na koncu koncev tudi modelčke za speculase lahko oboji uporabljamo. Začetnica
12. jun 2009 11:11
lidka je napisal/a: |
Jass, men se pa zdi, da ti mene mal ........... za nos vlečeš........... : ) : ) : ) lidka [sonce] |
12. jun 2009 11:14
mamamia je napisal/a: | ||
|
A tudi tako drobne kroglice funkcionirajo (so pa lepe barve)?
Mojca
12. jun 2009 11:38
Itak, da so lepe barve, sam mal velik jih je, to me mal bega. (pa kje je zdaj kdo, ki bi kako mastno v angleščini povedal). Bomo šli vsi na koruzo klečat... : ) lidka [sonce]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Milijonska juha
Zmagovalni bananin kruh