Rabim pomoč, kako naj okrasim stranski rob torte. Videla sem da imajo mnoge torte robove posute z mletimi orehi, mandlji, čokoladnimi mrvicami. Zanima me kako te stvari spravite gor, ker meni nikakor ne uspe.
Lep kuharski pozdrav![]()
vesna š.
Rabim pomoč, kako naj okrasim stranski rob torte. Videla sem da imajo mnoge torte robove posute z mletimi orehi, mandlji, čokoladnimi mrvicami. Zanima me kako te stvari spravite gor, ker meni nikakor ne uspe.
Lep kuharski pozdrav![]()
vesna š.
| modra.vrtnica je napisal/a: |
| jaz to naredim tako da torto prestavim na mizo okoli nje dam lešnike in jih z roko zapeljem okoli torte ko končam s paleto torto dvignem in jo prestavim nazaj na pladenj modra.vrtnica |
Ker si še nova, verejtno nisi opazila, da si odgovorila na sedem let staro temo? A nič hudega, vsem se nam je to dogajalo, le tiste, ki so spraševale, so se pred našim odgovorom verjetno kaj naučile.
pa dobrodošla med nami, mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Orehova rolada

Bučna juha s kokosovim mlekom