Malo starejše forumašice se boste verjetno spomnile prisrčne reklame iz začetkov Mercatorja; "Štef nej fejst, vuha mu štrlijo, klas ma kak sraka, al do Merkatora ma samo dva koraka". Vedno me je prisrčno razveselila.
Takih ne delajo več, a ne?![]()

Malo starejše forumašice se boste verjetno spomnile prisrčne reklame iz začetkov Mercatorja; "Štef nej fejst, vuha mu štrlijo, klas ma kak sraka, al do Merkatora ma samo dva koraka". Vedno me je prisrčno razveselila.
Takih ne delajo več, a ne?![]()
| JanisJoplin je napisal/a: |
Ja, meni je všeč, ko se polijeta s pijačo, ampak v bistvu pa ne razumem fore.
|
Mislim, da je fora v tem, da tip FANTAZIRA ![]()
Ne, fora je v tem, da se vsem, ki razmišljajo o reklami, vsadi nekaj v možgane, za kar sploh ne vedo, da je bilo v reklami.
Ne, fora je v tem, da je tip preusr.... , da bi šel z avtom čez drn in strn in raje pohlevno sedi za volanom in posluša tisto kokodakanje še naprej. Kaj boš s takimi avti, ki jih vozijo taki blesavi tipi???? ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lp
cervusElaphusič, rofl rofl rofl....
Vendelina jr.| elaphus je napisal/a: |
Ne, fora je v tem, da je tip preusr.... , da bi šel z avtom čez drn in strn in raje pohlevno sedi za volanom in posluša tisto kokodakanje še naprej. Kaj boš s takimi avti, ki jih vozijo taki blesavi tipi???? lp
|
Ta razlaga se mi zdi še najbolj verjetna![]()
Tale nova reklama za vrečkasto župo, ki zadovolji potreben dnevni vnos zelenjave v telo.
Humor na nivoju Monty Pythona. Samo iz tega razloga grem kupit deset vrečk!
Commis débarrasseur
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | noemi |
| malo za hec | johana |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Mediteranska solata z jajčnimi širokimi rezanci

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko