| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Dobro opravi študijsko obveznost. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 04. 2009 13:35 |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Dobro opravi študijsko obveznost. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 04. 2009 13:35 |
Vendy hvala. V bistvu nimam še črnih čevljev, si moram kupit nove.
Sem na tej strani našla fajn ideje in ta prvi čevlji od tistih šestih so mi full všeč. Moram it en giro po mestu ![]()
Jaz bi pa rada mela take, da imajo pašček okoli gležnja. Ful so mi všeč. Pa še dovolj ozke gležnje imam za kaj takega.
saša| Gigi_84 je napisal/a: |
| Skratka, stil je tam popolnoma drugačen, upajo si mnogo več kot me :) Aja, pa še en zanimiv detajl sem opazila. Divje roza, že kar fluorescentni nohti na nogah.Gigi_84 |
Jaz mam pa rumene :) Čist sem usekana na to barvo ![]()
| Gigi_84 je napisal/a: |
| Je pa trenutno tam "IN": črne pajkice do gležnjev, balerinke ali špartanke in čez kratko jeans ali črno krilo ali pa dolge poletne oblekice na naramnice, potiskane s cvetličnimi vzorci, dolžina do tal, preko ramen pa jeans jakno, vendar kratka dolžina in ne do pasu. Aja, naj omenim, da oblika telesa in kilaža ni pomembna, samo da so pajkice :) Gigi_84 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Dušene školjke s pivom na sredozemski način