no'>no'>no'>no'>Peka v krušni peči še zdaleč ni tako enostavna, kot bi človek pričakoval. Ko smo naštudirali temperaturono'>no'>no'>no'> za kruh in pizze se je pojavil nov problem: kako pizzo, katero oblikujemo in nadevamo na dobro pomokani delavni površini brez težav spravit na lopar. Imamo že pravo zbirko vseh mogočih loparjv, a problem kljub temu ostaja. Pred tem sem testo raztegnila na peki papirju, ga nadevala in brez težav prenesla na lopar in iz njega je prav elegantno'>no zdrknila. Zdaj bi rada to naredila tako kot v pizzeriji, pa to ni tako enostavno'>no. S kruhom nimam nikakršnih problemov. Hlebček ali štruco zvrnem na lopar, ga zarežem in smuk, že je v peči. Pri pizzi pa se zatakne.no'> No, vsaj pri jemanju iz peči nimam težav. Me pa to res jezi, ker pri probavanju in krotovičenju vsa stvar izgubi prvotno'>no obliko in na koncu ni ne okrogla, ne ovalna, ne oglata, je čisto nekaj svojega. Je tukaj morda kak pizzopek, ki bi mi lahko priskočil na pomoč s kakim nasvetom. Zelo mu bom hvaležna. Obljubljaam tudi, da bom pridno'>no vežbala. Tudi sicer bom vsakega nasveta zelo vesela. lp Vesna
Temo je spremenil(a) rimljanka dne 29. apr 2009 14:02

www.SlikoMat.com