17. jan 2010 13:58
Evo, končno sem prišel do Sofijinega dvora v Rimskih Toplicah. Pravzaprav sva prišla, z menoj je bila moja najdražja in edina življenska sopotnica. Jasno, želela sva Rimske žličnike vendar , ker je pač januar in posledično domala nič gostov jih niso imeli. Je pa sila prijazen in strokoven natakar, pozneje sva se zbližala in zdaj vem da se kliče Damjan, ponudil tortice in odločila sva se za čokoladno. Bila je super, lahka in zelo aromatična porcijsko pa velika , skoraj prevelika. Poleg še smetana, pa čokolani ostružki tao da je bilo to pravo razvajanje. In sva se tudi dogovorila , da ko bodo imeli Rimske žličnike me bodo poklicali. Dal sem jim mojo gsm številko in zdaj bom pač čakal na klic. Ker, v zadnji fazi, Slovenija ni tako grozno velika, da ne bi skočil nekaj deset km na eno fajn sladico. Ampak predvsem zaradi odnosa in izjemne prijaznosti natakarja Damjana. In cenjena kolegica Rimljanka, če boš tole prebrala, vedi, da je v tvojem kraju fajn. Tudi Sofijin dvor dominira na vrhu hriba in ko bodo odstranjene vse gradbene ograje bo en super pogled daleč naokoli.
Vse pa toplo priporočam Sofijin dvor.
LP
hedonist