Simptomi pljučnice
Prosim, da se tu piše o poljučnici, sicer bom temo zaprla.
Kornelija,
veliko lažje bi te bilo brati, če bi pisala bolj kratko in jedrnato, brez čustvenih izpadov... Jaz na primer nimam nič proti homeopatiji, ampak tvojih prispevkov ne zmorem prebrati, pa ne le zaradi slabe slovenščine (mogoče si tu šele leto ali dve, kdo sem jaz, da bi te sodila?), ampak tudi zaradi načina pisanja... Kakšne strokovnosti ne zasledim, če pa res samo iščeš klientelo, si s temle pisanjem delaš samo škodo. Samo v premislek, kot bi rekla ena KulSlo članica, ki tudi piše kilometrske prispevke, vendar z njimi pokaže kvečjemu razgledanost in nek nivo... Se tudi z njo sploh ne strinjam vedno, in vendar bi šla prej k njej po nasvet kot k tebi. Žal.
Upam, da ne misliš resno, ko na kulinarični spletni strani od laikov iščeš nasvet glede moreboitne pljučnice.
Meni pa ob stiskanju v pljučih najprej pride infarkt na misel. Če je seveda dotični v ta "pravih" letih in pred tem ni kot zmešan prvič v življenju noro dvigal kake uteži za krepitev prsnih mišic. ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Čarobna zelena torta

Čokoladni eklerji