9. apr 2009 8:21
Super je ta nov izgled,vse čestitke!!!!
9. apr 2009 8:21
Super je ta nov izgled,vse čestitke!!!!
9. apr 2009 8:23
Nove podobe se bo treba privadit, kot marsičesa v življenju. Lahko pa takoj povem, da me moti droben tisk (že tako cele dneve buljimo v različne ekrane in napenjamo oči). Prej je bil tisk pri receptih in mnenjih precej večji in oči so manj trpele. lp Alenka alenka5
9. apr 2009 8:25
Nova stran je čudovita, se bo pa res treba navadit na spremembe. Ampak če si vsak dan gor, ne bo problem, hitro noter padeš. Tudi z moje strani vse čestitke in pohvale za vajin trud. Bravo fanta!
9. apr 2009 8:25
Ja res, recept trenuka je zdaj na vrhu. Pravzaprav se bo vrtelo po 100 slik, torej se bodo menjale nekako v skladu s sezono.
alenka5: Velikost tipografije se ni spremenila. Morda imaš nastavljeno pomanjšavo ali manjše črke na brskalniku.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
9. apr 2009 8:39
I like it!!!!!!! Super je. Sicer se bo treba navadit, ampak mi je všeč! jana
9. apr 2009 8:47
Super je, čudovito. Pohvale in čestitke vsem, ki so pri prenovi sodelovali.
9. apr 2009 8:51
Meni je nova podoba zlo všeč, sam mal se še ičem, kje je kaj :)) Čestitke vsem, ki so sodelovali pri prenovi LP mina20
9. apr 2009 8:59
super moje pohvale.... samo da se še navadim na novo podobo... prvi vtis wow ... res spomladanska sprememba.... še enkrat čestitke Seni
9. apr 2009 9:08
Zelo lepa, ampak dosti manj pregledna in uporabna kot prej. LP, Eva
9. apr 2009 9:25
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bruschette s paradižnikom in kumarami

Eksotični suši