Hrustljava solata
| Loni je napisal/a: | ||
Frina, sem se prav ornk nasmejala. Drugače jaz kakih izredno engativnih izkušenj nimam, moti me pa to, da pusti Pošta Slovenije listek za dvig priporočene pošiljke v nabiralniku in niti ne pritisne na zvonec, čeprav smo doma. Loni Makaroni |
Loni, tebi ga vrže v nabiralnik, meni ga pa po pošti pošljejo. Pri nas je celo tako, da je vedno kdo doma, oni pa se izgovarjajo na vse mogoče načine. Menda za pošto te dostave opravljajo privatniki in očitno se jim J***. Kljub našim večkratnim pritožbam, se zgodba ponavlja znova in znova. Očitno bo res treba na ZPS, pa še v medije jih dat.
JulijaPa ko ga vidiš skozi okno, da listek piše, naslonjen na našo ograjo, sedeč na svojem biciklu, greš in povprašaš, če je zvonec predaleč in ga tako naslonjen ne doseže. Seveda te gleda kot tele v nova vrata in ne ve, kaj bi. Pri tem mu še pokažeš tipko zvonca, da si bo zapomnil za naslednjič (samo ena je, da ne bo pomote). In upaš na izboljšanje. Seveda naslednjič dobiš dva listka, prvega z zamaknjenim datumom (včerajšnji) - češ, da smo ga pozabili v nabiralniku (kar ni res) in seveda še enega z dananšnjim datumom. Ko je spet nekdo bil v času njegovega pisanja doma, samo ubogi poštar gumba za zvonec ni našel.
Tako da ne vem, zakaj kroži toliko zgodb o blondinkah in policajih, o poštarjih pa ne.
Loni MakaroniMi imamo pa mlade,luškane, postavne in prijazne poštarje. Aha, Jack Niclson jih nikoli ni dosegel, no.
F r i n a
Pri nas je tako kot pri Loni, kljub novoletnim pozornostim... Mogoče res iz razloga, ki ga opisuje roža.
Me pa zelo moti, če dostavljalec pusti paket (ki ni poslan priporočeno) kar pred vrati, na tleh (da ga lahko kdorkoli odnese). Me prav zanima, če sme pakete takole puščati?
Pri nas se poštarji vsak mesec menjajo. No, in imamo enega res čudnega. Ko je on na vrsti da dela, je vse narobe.
Zadnjič sem šla v klet in videla pri predalih poštarja. Stopim tja in ga pozdravim, povprašam če je kaj pošte. On pa nič. Nekaj piše. Listek da k sosedu v predal, vzame drugega in piše. Jaz tam stojim in ta listek vrže v moj predal. Ko ga vprašam, kaj je to, saj sem poleg in zakaj mi tega, kar je na listku nei dal, ker ve kdo sem, me pogleda kot deveto čudo in reče,da listka ni meni napisal pač pa sosedi. Jaz odpram poštni predal, listek vzamem in glej, moje ime v moji pošti. On pa lepo brezbrižno: "a za vas je to bilo"
Pa meče pošto še naprej noter, čeravno je predal odklenjen jaz pa zraven, Ker je škoda mojih živcev, mirno postojim, počakam in ko odide, vzamem pošto it odklenjenega in odprtega predala, ga lepo zaklenem in grem v stanovanje.
Občutek sem dobila, da je res eden osel, samo še ne vem katri, on ali jaz.
Mislim, da je poštarjev premalo in potem vzamejo kaj pač pride ne da bi se pozanimali kaj sploh ta počne na terenu.
Podobnih zgodb je še polno samo ne da se mi pisati. Brez veze, ker bi se na koncu samo razburila. Fajn se imejte in poštarje mal v .........poženite.Saj siromaki ne vedo kaj delajo.
KyaraKyara pritoži se na pošti, potem pa ga čaka delo na kot temu rečejo ''kazenski pošti''. to je pošta, ki je za delo zelo zahtevna, glede raznašanja pošte. Mislim, da mu ne bo več padlo na pamet, da bi te tako ignoriral.
marelica
Pri nas so pa poštarji vsi po vrsti prijazni, tudi takrat, ko lije po njih, al pa sneži. A kje so takšni poštarji? V Krškem, pa v Leskovcu pri Krškem tudi.
Kar pošljite vaše mestne gospode malo k nam na kmete, boste videli, kakšni fejst možakarji bodo nazaj prišli...boste zadržali njih in pisemca ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Jernejev zelenjavni curry