12. mar 2009 17:46
Ja, meni je cane corso prva liga, že zato, ker je "sorodnik" mastiffa, pa tudi značajske lastnosti ima lepe.
Mi gremo po našega caneta k enim resnim vzrediteljem, sicer v tujino. Kot je pisala Vanja ZDA, me je vzreditelj že po telefonu izprašal toliko stvari, na katere bi težko odgovorila, če že prej ne bi imeli izkušenj z rotvajlerjem in bullmastiffom.
Sem prestala test in zdaj nas sproti obvešča o mladiču. Pregled njegovih internetnih strani pokaže, da gre za resne zadeve, psarna je tako urejena, da samo gledaš, povedal je tudi za legla, ki jih ima on sam, in za drugo leglo, za katero da on samca.
Psiček je naš z le enim zadržkom: če ne bo po vseh normah, ga ne bo prodal, je rekel.
Dobimo pa psa že s čipom, pregledanimi testisi (ker bomo imeli samca), DNK izvidom (da se odpravi dom o sorodstvenih povezavah), z izdelano krvno sliko, cepljenji.
Tako da, bomči, vzreditelj, ki to prakticira,je resen, sicer pa ravnaj, kot je svetovala Vanja v ZDA. Ker legel zlatih prinašalcev je veliko in konkurenca zato tudi precejšnja.
Držim pesti, da boste našli psa, ki ga boste imeli radi in vam bo ljubezen tudi vračal.
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 12. mar 2009 18:06:35