rimljanka:
in direkt v
. . ![]()

rimljanka:
in direkt v
. . ![]()
Oli, jaz pa sem od odgovornih v prodaji Bosch dobila odgovor, zakaj se po prašku ali gelu posoda dobro ne posuši. Odgovor je bil, da naj uporabljam tablete, ker imajo dodatek za sušenje. Pa smo tam ...
| rimljanka je napisal/a: | ||
Ko zmanjka argumentov, si pomagaš pa z omalovaževanjem in žalitvami, kaj? Nič, "kot da", pomivalni stroj je res izumia ženska, pred 130 leti, prva ženska sploh, ki je prijavila patent. |
Od kdaj pa je resnica žalitev oz. omalovaževanje?
Oli, bi pa že moral vnaprej vedeti, da se boš na kuharskem forumu moral spopadati s kuharicami (pa tudi, da se pri nas v poprečju s pomivalnimi stroji spopada precej več žensk kot moških).
Kaj imam jest eno veliko srečo, ker pomivalnega stroja sploh nimam![]()
Pa ne, da ga ne bi želela imeti.......ampak ga v moji mini kuhinji preprosto nimam kam dati.....moj mi vedno pravi: "Saj ga sploh ne rabiš.........ga jest nadomeščam!!!"
Se bi kar strinjala s tem.........če le ne bi bil tolk velikokrat v okvari ![]()
![]()
Babka vedno dobre volje, potem se je pa nalezemo še mi! ![]()
![]()
![]()
Naorči, smeh nas nič ne stane, delim med tiste, ki znajo sprejeti ![]()
![]()
babka
jaz ga tudi nimam in ga prav nič ne pogrešam imam pa prijateljico,ki ga ima-najprej mora očistiti vso hrano,zložiti v pomivalni stroj,čakati,da vse oper,zložiti ven ... ah jaz imam posodo pomito 1 2 3 ročno z vročo vodo splaknjeno je suha 1 2 3 in zloženo tudi...
saj ne rečem,včasih bi prišel prav pa kaj čem nimam ne denarja ne prostora....![]()
Čebulka nič ne bodi žalostna, če ga nimaš...glej kolk problemov imajo tisti, ki ga imajo ![]()
| babka1951 je napisal/a: |
|
.....moj mi vedno pravi: "Saj ga sploh ne rabiš.........ga jest nadomeščam!!!" Se bi kar strinjala s tem.........če le ne bi bil tolk velikokrat v okvari |
Hja, redni servisi pa bo ![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s kozicami in omako Basilico

Ajdovi svaljki s kislo repo