eno vprašanje:ali ima mogoče katera za prodati rabljeno otroško stajico,najraje leseno.Vseeno,če je v slabšem stanju,bi jo potrebovala samo za na balkon.
lep pozdrav
antaja
Temo je spremenil(a) antaja dne 06. mar 2009 13:14:54
eno vprašanje:ali ima mogoče katera za prodati rabljeno otroško stajico,najraje leseno.Vseeno,če je v slabšem stanju,bi jo potrebovala samo za na balkon.
lep pozdrav
antaja
Temo je spremenil(a) antaja dne 06. mar 2009 13:14:54
6. mar 2009 16:25
Stajice sicer nemorem posoditi, ker je trnutno že v uporabi. Kljub temu pa bi svetovala, da ne nabaviš lesene (kljub eko materialu). Še sama ne veš, kako se bo lahko tvoj mali udaril v ograjico, vsaj jaz sem glede tega kar panična. Bolj uporabna se mi zdi mrežasta, s tapiciranim robom na vrhu. Veliko veselja z malčkom ti želim! Veronika
6. mar 2009 16:38
sem imela pri obeh starejših leseno,pa verjemi,da se praktično ne more kar tako poškodovati.Lesena mi je bolj všeč,ker lažje otrok vstane v njej.Čeprav seveda tud mrežasta ni slaba. antaja
6. mar 2009 17:12
Tudi mi smo imeli leseno in smo bili zelo zadovoljni, pa niti enkrat se ni mala udarila, saj da bi jaz vedela ne. biba
6. mar 2009 19:36
pa saj obstaja obloga iz blaga - mehka božena
6. mar 2009 22:11
Jaz bi pa z veseljem svojo prodala. Uporabljena je bila le dvakrat, ker hčerka ni marala biti v njej, torej je kot nova. Ni lesena, je mrežasta. Nina Ni-na
7. mar 2009 7:51
veš ni-na mrežastih je res veliko na prodaj po malih oglasih,zato bom še malo počakala,če se lesena najde.Vseeno hvala antaja
7. mar 2009 19:32
Stajica na balkonu je prepovedana. Nikita
7. mar 2009 20:04
zakaj že?če v njej sedi 9 mesečni otrok,je ob steni,vsaj 0,5 metra stran od ograje,pa nikoli ni sam? antaja
8. mar 2009 8:05
Stajica ti da lažen občutek varnosti, zato obstaja možnost, da otrok kakšno minuto ni sam. Nikita
11. mar 2009 10:02
vidim,da nimam sreče z leseno stajico.Jo res nobena nima na podstrehi?Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti s paradižnikovo omako in baziliko

Rumove kocke