neznan uporabnik
4. jul 2009 15:06
Kje je pa naš Cellnet? A ni nekaj obljubil, da bo poročal z Islandije? Takole ljudje kar meni nič tebi nič zdrsnejo na dopust in nas potem prav grdo zanemarjajo, jej jej..neznan uporabnik
4. jul 2009 15:06
Kje je pa naš Cellnet? A ni nekaj obljubil, da bo poročal z Islandije? Takole ljudje kar meni nič tebi nič zdrsnejo na dopust in nas potem prav grdo zanemarjajo, jej jej..
4. jul 2009 15:26
Tudi jaz pogrešam njega in frino. Haloooo, kje sta?
5. jul 2009 16:38
Bili smo v hotelu seher sun beach v kraju Side.Nam je bilo všeč. chappy
6. jul 2009 9:09
tako kot chappy tudi jaz sem se vrnila iz Turčije ,dopustovali smo 22 km oddaljeni od Alanye....kaj takega jaz še nisem doživela,vse suuupeer...v hotelu je bilo kar neki Slovencev,,,še skoraj z domačinko sva se srečali in bili cel teden skupaj.Ona je bila že lani v Turčiji samo v drugem hotelu in je za ta letošnji hotel rekla samo da je veliko boljše kot je imela lani. Strežejo ti spredaj in zadaj,hčerki je pri zajtrku na tla padel nož in preden je vstala ga je natakar pobral in dal drugega.Ene so me strašile pred odhodom da se bomo do hotela še uro in pol cjazili....sploh ni bilo hudo ,tolk smo uživali pa še vse kraje ob poti malo prefirbcaš. Fenica tudi mi smo nameravali preko Gulleta najprej ampak je dražje...pa še za otroka moraš tam plačat,meni ni bilo treba nič.V samem hotelu nismo zapravili nič. Sedaj malo poznam finte na kaj moraš pri alll inclusive pazit,niso vsi enaki....a maš ti pijačo zastonj od 11-22h je drugače kot pa je blo pr nas od 10-01 h. kuharca37
6. jul 2009 9:16
| kuharca37 je napisal/a: |
| tako kot chappy tudi jaz sem se vrnila iz Turčije ,dopustovali smo 22 km oddaljeni od Alanye....kaj takega jaz še nisem doživela,vse suuupeer...v hotelu je bilo kar neki Slovencev,,,še skoraj z domačinko sva se srečali in bili cel teden skupaj.Ona je bila že lani v Turčiji samo v drugem hotelu in je za ta letošnji hotel rekla samo da je veliko boljše kot je imela lani. Strežejo ti spredaj in zadaj,hčerki je pri zajtrku na tla padel nož in preden je vstala ga je natakar pobral in dal drugega.Ene so me strašile pred odhodom da se bomo do hotela še uro in pol cjazili....sploh ni bilo hudo ,tolk smo uživali pa še vse kraje ob poti malo prefirbcaš. Fenica tudi mi smo nameravali preko Gulleta najprej ampak je dražje...pa še za otroka moraš tam plačat,meni ni bilo treba nič.V samem hotelu nismo zapravili nič. Sedaj malo poznam finte na kaj moraš pri alll inclusive pazit,niso vsi enaki....a maš ti pijačo zastonj od 11-22h je drugače kot pa je blo pr nas od 10-01 h. kuharca37 |
6. jul 2009 10:22
Jaz sem prvi del, Poljsko, že opravila. Sedaj čakam na september, : ) lidka [sonce]
6. jul 2009 10:28
Mi pa kar po stalnem tiru. Letos sicer za krajši čas. Torej 5 tednov (lansko leto 6) na Pagu. Vmes pa bom prišla na počitnice domov (pobrat pridelke z njive) ![]()
![]()
![]()
![]()
6. jul 2009 15:59
Tudi za mano je že letošnji dopust. Bila sva v Egiptu. Res nepozabno ! Vročina pa sploh ni tako huda, kot sem se bala. Morje je bilo toplo, pa ribica sva gledala in jih hranila s piškoti. Pa plaža, da ji ne vidiš konca.Hrana kar v redu, morda malce drug okus, apmak dobra.Pa piramine, da ne pozabim, to pa človek mora videt. Sedaj pa čakam in čakam, da se vreme zrihta in bi šla še mal s šotorom na Hrvaško.
6. jul 2009 16:16
Ej mm,da ne boš v Čateške pozabila it![]()
![]()
![]()
6. jul 2009 22:30
| morska medvedka je napisal/a: |
Mi pa kar po stalnem tiru. Letos sicer za krajši čas. Torej 5 tednov (lansko leto 6) na Pagu. Vmes pa bom prišla na počitnice domov (pobrat pridelke z njive) |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jugoslovenka

Zdrobovi ocvrtki s pomakami