| Tanja05 je napisal/a: |
Ali tudi ostale kaj prinesemo? Fajn je, da se dogovorimo, ker nima smisla, da se nabere hrane za celo ohcet.(v mislih imam sladkarije). Tanja |
Torej, a še mi kaj prinesemo?
Atina| Tanja05 je napisal/a: |
Ali tudi ostale kaj prinesemo? Fajn je, da se dogovorimo, ker nima smisla, da se nabere hrane za celo ohcet.(v mislih imam sladkarije). Tanja |
Torej, a še mi kaj prinesemo?
AtinaJaz mislim,da ni treba nič prinesti,nekaj bova z miio spekli,da bo za posladkat.
SINEJABisagolf, vse te gospe lahko vidiš v fotoalbumih na tej strani
.
Jutri se vidimo,tu je seznam prijavljenih,upam da drži.Če katera ne more priti,mi naj sporoči.
malčica,nb,cheleste+1,Tanja05,And1,tanjaj,anen,Atina+1,habibti,mizarka,dolores,kuharca37,miia,SINEJA,
Loni.
Lep pozdrav!
SINEJAČe se pripeljete iz Vrhnike po stari cesti,se na začetku Logatca zavije levo v industrijsko cono in še enkrat levo in ste pred restavracijo,ne morete se izgubiti.GRC Zapolje se vidi že iz ceste.
SINEJAŽelim vam en lep "ženski" dan, lepo se imejte!
OgnjičKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Rogljič Croque Madame