Spoštovani, sem iz opra in že kar nekaj časa iščem javorjev sirup. Zelo bi vam bila hvaležna, če bi mi kdo povedal kje ga lahko kupim.
Hvala za odgovor in lep pozdrav. Vesna
čokolino
Spoštovani, sem iz opra in že kar nekaj časa iščem javorjev sirup. Zelo bi vam bila hvaležna, če bi mi kdo povedal kje ga lahko kupim.
Hvala za odgovor in lep pozdrav. Vesna
čokolino
Tisti v lekarnah je drag, Madal Bal ali nekaj podobnega, najcenejši je v DM, od Alnature. Pa poglej si zraven omenjeno abecedo, različne črke pomenijo različne stopnje (A je blag, C je npr. že fajn močnega okusa) oziroma vsebnosti javorjevega sirupa. Bolj kot je koncentriran, dražji je.
Loni Makaroni| hedonist je napisal/a: |
| Pa poglej, še v Merkurju, pa Gorenju........ne, ne, se šalim. Se pa dobi domala v vsaki bolje založeni trgovini s prehrano. Ponavadi je na policah skupaj s kakimi bolj eksotičnimi produkti. Za kaj ga boš pa rabila ? LP hedonist |
V enem zelo starem receptu sem zasledila tudi navodilo za pripravo domacega javorjevega sirupa. Zanima me, ce je kdo poskusil ali slisal za ta postopek, baje kar precej poznan v Reziji?
lp LučkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Palačinke z gobami in ajdovo kašo