Aloha, sem začetnik zato sorry... A mogoče kdo ve kakšno vino točno se potrebuje za vinski šodo? Sladko, kislo... Hvala za vsako informacijo
LIKE MIKE
Aloha, sem začetnik zato sorry... A mogoče kdo ve kakšno vino točno se potrebuje za vinski šodo? Sladko, kislo... Hvala za vsako informacijo
LIKE MIKE
Pri nas delamo (oziroma delajo, jaz zadeve ne maram) italijansko verzijo crema zabaione uradno imenovano, s sherryjem ali marsalo, kot je fresh napisala.
Loni MakaroniBi kdo napisal še recept?
Hvala
Bojana
| fresh je napisal/a: |
| ... vino, vendar se lahko to nadomesti tudi z drugimi alkoholnimi pijačami. fresh |
Od tega sem pa jaz zrasla, ko nisem imela zob (ko so mlečni odpadli) - seveda brez vina. Eno jajce, žlica sladkorja, stepanje do take prijetne pene in to je to. Pripravila sem si sama, ko sem prišla iz šole (kak 1., mogoče drugi razred). Pravi šodo se pa dela nekako bolj komplicirano.
AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako