Pomladni oblačilni report

lidka je napisal/a:
A une tvoje si že vse prečekiral in pomeril???lidka

Ma kjere " une moje ", vsepovsod se rinem, pa nobenega uspeha, ne vem kje ga lomim.

Vendy: ma kakšni linki neki, teoriju jaz obvladam, v praksi že en čas rjavim, to mi manjka.

ežoj

Atina je napisal/a:

Ežoj, ampak če greš s tole grupo, se treba našminkat (sicer se pust bliža, tako da verjetno ni problem ...)

Atina

Ma kakšna šminka neki in kakšna depilacija, jaz pridem kot ena logistika, ali tehnično osebje: lahko me imenujete za ( recimo ) glavnega merilca ( saj veste česar ) ali kaj podobnega.

ežoj
jankica je napisal/a:
Mene pa zanima, če se pri nas dobi kakšna zadeva, ki bi zadržala "zdrs svečane obleke". Nekaj podobnega: http://imagecache.asos.com/inv/D/3/214/52840/BeigeNude/i jankica
v h und m majo ponavadi take fore. majo lepilne trakove za kožo in blago, pol te nalepke za prsne bradavice, silikonske vložke.... bannanna_v_slo ;)

Atina, jaz se tudi ne šminkam pretirano, pa sploh ni noben opazil (zaradi fenomenalne bave las in oči, očitno...)

katka http://katka-lopatka.moj-album.com/album/5
Ja katka me, ki nismo fenomenalne, se pa moramo mazat... Ne ne me se zato, da smo še bolj fenomenalne. Začetnica
ežoj je napisal/a:

[

Ma kjere " une moje ", vsepovsod se rinem, pa nobenega uspeha, ne vem kje ga lomim.

< ežoj
Ežoj, nek čuden veter je in imam napade sočutja (sicer upam, da me bo to kmalo minilo) - evo ti nasvet: manj se "rini vsepovsod". Ne tako na polno forsirat, s tako metodo uspe zelo malo stvari. Lepo se umiri, štej do deset, pospravi kuhinjo in mizo, štej do deset, še enkrat pospravi kuhinjo in mizo, potem pa na tečaj salse.....hope you are catching my drift. Vendelina jr.
Ja, ja. Katka maš prav! Ah, jaz sem že 15 let mažem kar ornk, pa mi nč ne fali, : ) : ) : ) : ) lidka [sonce]

Ej, Vendy, ti si pa za hece. Evo, poglej dol, kaj imaš tukaj za pospravljat?

Temu se reče ustvarjalni nered ( jaz pa pridem kot ustvarjalec ).

ežoj
Ojej, Vendy bo spet cel dan v šoku, : ) lidka [sonce]
Ežoj, imam občutek, da si se prav potrudil "urediti" mizo samo za vendelino matilda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti