Carbonara s krompirjevimi tortelini
| frina je napisal/a: |
| Se mi zdi pa nekako bizarno pisati nekatere stvari v času, ko na drugem forumu poteka razprava o tem, kako bomo in kako bodo preživeli. F r i n a |
| ZAČETNICA je napisal/a: | ||
|
Začetnica, s podrepnimi muhami je Vendy primerjala . koga že ? Mene ni bilo poleg, ker so bile šarmantne podrepne muha, kar pa jaz nisem bila.
F r i n a
Ja punce, ne ga s**t z visokimi petami. Tukajle http://lifestyle.enaa.com/prikaziCL.asp?ClID=33739 točno piše, da so visoke pete pokazatelj krize. Torej: balerinke na noge, pa se bomo kopali v blagostanju
.
Mimogrede, kako z 12,5 cm petami sploh lahko hodite
. Meni je bilo vedno že 7,5 cm maksimum za kolikor toliko spodobno hojo, seveda le na kratke proge (he, he, zato pa celo pri teh letih nimam čisto nobenih otiščancev). Sedaj pa obetajo celo 20 cm. Čisto resno sprašujem, komu so namenjene? Puncam okoli 155 cm s številko noge 35 najbrž ne, tiste nad 180 cm si pa najverjetneje tudi ne morejo privoščiti, da bi štrlele iznad množice kot nebotičniki?
| frina je napisal/a: | ||||
Začetnica, s podrepnimi muhami je Vendy primerjala . koga že ? Mene ni bilo poleg, ker so bile šarmantne podrepne muha, kar pa jaz nisem bila. F r i n a |
Začetnica je moj komentar pospremila z dvomiljivom komentarjem in je to tudi sama ugotovila. Takrat sem protestirala proti označevanju drugih komentatork/komentatork z označno "očarljiva podrepna muha". Izraz pa je uporabila Vendelina, pripombo Začetnice pa bilo mogoče razumeti tudi drugače.
Nič pozitovnega ne vidim v Vendelininem označevanju drugih ljudi s podrepnimi muhami in z oznakami o neumnosti in pomanjkanju globine.
Ali je moj vrednostni sistem zgrajen drugače kot pri Vendelini, ki ni samo precizno žaljiva, nikaor se ne more znebiti principa vzvišenosti in podcenjevanja drugih. Nisem napisala večvrednosti. Mene prav briga, koliko njenega plemena ima na policah Borštnika, in koliko učiteljskih in profesorskih članov šteje.
Vsekakor njej to ne pomaga pri pričakovani spoštljivi komunikaciji na tem forumu. Pa je pri tem vseeno, ali svoj pozitivivizem, ki je očitno sestavljen iz dveh negativnih znakov, usmerjen proti Ežoju ali komur drugemu,tudi proti meni, vsekakor pa se bom na žalitve vedno odzvala. Evo, to je moj pozitivizem iz province.
Vendelina, ti si preveč pogosto neprijazna in zato neprijetna. Pa res škoda, da imam edina pogum, da ti to povem naravnost. Vsekakor ti ne lezem pod rep, mi je že drugje neprijetno.
O sami temi pa sem napisala svoje mnenje, ki ga ne bom ponavljala.
F r i n aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Carbonara s krompirjevimi tortelini

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni