Galette z zelenjavo
| bannanna je napisal/a: |
| emm... zakaj že mora biti vodenje teh prireditev kao humorno? čeprav mi je poles ok, včerej nč od tega ni blo ok. ne vem zakaj ne morejo tega voditi pravi voditelji, napovedat glasbenikov, razglasit zmagovalca in je to to? bannanna_v_slo ;) |
Se strinjam. Ker na silo duhovičit, kot je bilo včeraj ...
Hedonistu sem pa hotela napisat, kako neki so se počutili v Monaku, ko je zanje pela Kesovija, a me je Vendelina prehitela.
In ali je Tina Turner tudi slepa in gluha, ker ji v spremljevalni skupini na odru pleše in poje Hrvatica, z Reke? Menda Američani Tini na veliko očitajo, da imajo svojih bejb dovolj....
Pa ne da bodo izvajalci na Emi zdaj še rodovnik morali predložit ...
Mamamia
mamamia| tulka je napisal/a: |
Midva z možem sva se noro nasmejala 'violinistki', ki je držala violino za vrat, ne da bi premikala prste... čeprav je bilo pravzaprav za zjokat.
|
Ja, tulka, to je bilo pa res nezaslišano! Nič ne rečem, če si to privoščijo v kakšnem poceni filmu - ampak na glasbenem tekmovanju pa ... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Aja, pa pozabila sem omeniti, da so Švicarji leta 1988 najeli eno mlado in nepoznano punco iz Kanade, ki je v quebeški francoškini (to je še slabši akcent kot švicarska francoščina) prepevala Ne parterz pas sans moi in zmagala. Punci je ime Celine Dion. Vendelina jr. |
Meni bi bilo pa najboljše, če bi pele Rebeka Dremelj in Natalija Verboten. Moje mnenje. Pesem mi je bila res všeč. Nobena pesem, ki je bila letos na emi mi ni bila všeč, nekako mi niso šle v uho.
MajdaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Galette z zelenjavo

Dušeno rdeče zelje