Hvala, rimljanka. Res je zanimiva, vsaj po prvem preletu. Smo pa tudi že marsikaj pozabili, od šole... Se staramo, hehe...
strippy
Grški pita kruh
Hvala, rimljanka. Res je zanimiva, vsaj po prvem preletu. Smo pa tudi že marsikaj pozabili, od šole... Se staramo, hehe...
strippyPoljanska dolina je lepo bela, vsaj po hribih. No, pravzaprav za dolino res ne vem, hribi pa - prava zimska pravljica...jutri pa na sanke pa snežake... Komaj čakam.
strippy| Moycaa je napisal/a: |
| Ko smo že ravno pri pticah... Na okensko polico sem postavila ptičjo hišico. Takšna lična, z rdečo streho, ptičke bi bile v zavetju. Noter sem nasula hrano, ampak ptičk ni od nikoder... Pa tako sem se veselila (priznam, kot otrok), da jim bom priskrbela hrano v teh sneženih dneh. Ali mogoče kdo ve, zakaj ne pridejo v goste? Moycaa |
Odvisno je, kje je hišica....je blizu nje kakšno drevo? So v bližćžini mački? Jih do zdaj še nikoli nisi hranila? Jih hranijo vsi sosedi? kdaj si hišico postavila, ko je bilo zunaj plus 4 in brez snega? Si v mestu ali na vasi, strnjeno naselje ali bolj na samoti..... malo povej, pa ti bom lažje odgovorila, vsaj verjeten razlog navedla.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Pasta iz ingverja in česna