Sladki greh
Zanimivo. Jaz sem statusov po 2x uporabi pospravil za vedno. Mi je bil katastrofa. :) Mogoče nisem imel enakega. Imam pa statusov rezalnik za česen, ki je pa fenomenalen.
sonic| mamamia je napisal/a: |
odkar imam stratusovega, je sekljanje čebule užitek, sploh za nas, ki z manj kot dvema glavama čebule ne znamo ničesar skuhat ... no, če malo karikiram, mamamia mamamia |
pat, kakšna razlaga mogoče????
Jaz imam STATUSOVEGA z rezili v dveh velikostih in ne bi hotela biti več brez njega. Je super za čebulo in veliko ostalih stvari - danes sem npr. delala špansko pito in sir, šunka, korenček, kumarice so bile v trenutku narezane na več ali manj enake koščke. Krasna zadeva in komaj čakam, da se odpeljem na izlet v Belo krajino in obiščem njihovo trgovino ter si tam ogledam vse zadeve. Imamo tudi njihov aparat za vakuumiranje in pa rezinar in smo z vsem zeeelooo zadovoljni.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sladki greh

Polnjene paprike