Jedilniki po montignacu
Migla, ajdove moke je verjetno za spodoben kruh preveč. Jaz delam ajdovega vsake toliko časa, pa dam na 475 g bele moke samo 75 g ajdove. Če daš dosti več ajdove, je zadeva precej neužitna. Recept sem namreč spackala sama z eksperimentiranjem v kuhinji. Na žalost je nekaj rund romalo v koš.
Verjetno bi bilo bolje koruzno moko zamenjati z rženo moko.
Moj zajtrk je pa samo kava z mlekom. Se te zadeve kar ne morem naveličat. Po navadi do kakih 12h sploh nisem lačna, če pa že jem zjutraj, potem za obrok okrog 12h prav nič manj ne pojem. ![]()
Skuta s sladilom namesto jajc je zelo dobra, pa nemastni in nesladki jogurti. Vanje stresite nekaj jagodičevja in malo ovsenih kosmičev. In seveda sladilo po želji.
Ovseni kosmiči ne smejo biti instantni.
Z: polnozrnati muffini iz ovsenih kosmičev, mandarine in jabolka brez sladkorja; navadni jogurt
M: 12 mandljev
K: pz špageti z bazilikinim pestom in beluši
M: jabolko
V: goveji lonec (iz M. knjige) z zelenjavo
tulka
Z: dva jajčka s slanino, kava
M: navadni lahki jogurt
K: rjavi riž s tremi barvami paprike; solata iz brokolija in cvetače; vrstica rjave čokolade
M: skuta s sadjem
V: postrv z blitvo
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Grillita sendviči z jajčevci, humusom in okisano kumaro

Gratinirani svaljki