Kruhove kroglice
kozarec vode z železom
Z: wasa kruhki z namazom iz lahke skute, rezinami paradižnika in baziliko
M: jabolko, marabele, kava
K: (prismodila sem čičeriko, še sedajle smrdi
), zato samo bučke, prepražene na olivnem olju in čebuli, fižolova solata s papriko in kumarami ter velika rezina sira
M: lahek jogurt
V: hrenovka in solata iz stročjega fižola (hvala za idejo, oktober
)
Po pravilih naj na prvi stopnji ne bi jedla sladic, piškotov in podobnega
. Če izbiraš med nedovoljenimi (npr. napolitanke) in za silo dovoljenimi, potem je gotovo bolje, da vzameš grancereale (pazi, ne tistega krokanta, ampak čisto navadnega! Čokoladnega tudi ne, pa sadne variante tudi ne (so vmes npr. rozine in ni črna čokolada)). V Hoferju imajo sem pa tja ene pirine piškote, ki tudi ustrezajo M. normativom. Če imaš vsaj malo energije in veselja, si jih pa naredi sama (kakšne ovsene) - če pa tega nimaš, mi pa na zs napiši svoj naslov, da ti ob naslednji priložnosti pošljem eno škatlico domačih (brez heca).
Je pa res, če hočeš shujšati s čim manj ovir, čim hitreje... potem boš morala biti kar stroga do same sebe, na žalost
. In ko se boš za trdno odločila, potem črtaj vso sladkarijo in vse 'goljufije'. Saj gre samo za npr. 3 mesece ali pol leta (kar poglej malo nazaj, večina deklet tu je 'snela' po 10 kg v pol leta); ko boš na željeni teži, si pa spet lahko privoščiš kaj več.
kozarec donata
Z: dve mešani jajčki s skuto (cottage cheese) na bučnem olju, paradižnikova solata
M: jabolko, kava bs, 2 pz piškota
K: morski list, bučke na žaru; zelena solata
M: skuta s čežano iz svežih sliv in breskev
V: zelenjavna juha
www.sloliga.com">www.sloliga.comKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kruhove kroglice

Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda