5. jan 2009 21:01
Radost, ki jo čutite ob rojstvu hčerkice naj bo vaš stalni spremljevalec skozi življenje. Čestitke! regica
5. jan 2009 21:01
Radost, ki jo čutite ob rojstvu hčerkice naj bo vaš stalni spremljevalec skozi življenje. Čestitke! regica
6. feb 2009 15:08
Hvala vsem za lepe želje in čestitke! Mi se imamo prav luštno, Ronja seveda ni v vrtcu, ampak pomaga rihtat Lejlo, saj sama res ne bi zmogla
6. feb 2009 15:23
Super, Veri, da si se javila! Smo te že pogrešali! In super, da ste zdravi in veseli! fresh
6. feb 2009 16:38
Veri, saj te človek tu gor res pogreša, ampak ti kar uživaj s svojima deklicama. Za kulinariko bo še ogromno časa, punčki pa bosta prehitro zbežali iz naročja. Uživaj kar se le da saj porodniška kar prehitro mine. patka
6. feb 2009 18:24
![]()
![]()
![]()
za vse družinske čalane po en poljubček! Veri, samo, sa si se javila! Verjetno si osrečila kar veliko članov in članic, saj te zelo pogrešamo, vendar ne upamo nadlegovat, saj vemo, da imaš polne roke dela in veselja s svojima pikicama in tebi dragemu sopotniku. Bodite taki kot ste, prijetna plada družinica.
6. feb 2009 18:31
6. feb 2009 18:39
Same lepe in srečne dni vam želim
6. feb 2009 18:58
Iskrene čestitke ob rojstvu otročka! Jaz imam tudi dva februarčka. Čestitke mamici in vsej družini. Katarina K http://katarinak.moj-album.com/
6. feb 2009 19:26
Veri kako lepo te je brati po dolgem času! Kot vidim, uživaš na veliko s tvojima dekletoma.
6. feb 2009 20:46
| mamaF je napisal/a: |
| [:o)] Upam, da vas, tri pupe, vaš edini fant dobro carta (če ne pa njega kdaj pošlji na Kulinariko, mu bomo že kaj okusnega namignile) |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Tajska rdeča curry pasta

Veganski narezek z nachosi