Doma imamo nov Tefal ponev za palačinke. Ko se ta na plošči (steklokeramični) segreje se zvije tako, da se v celoti ne stika s kuhalno ploščo. Je potemtakem neuporabna ali je to normalno?
sarah1
Temo je spremenil(a) sarah1 dne 16. dec 2008 13:09:30
Doma imamo nov Tefal ponev za palačinke. Ko se ta na plošči (steklokeramični) segreje se zvije tako, da se v celoti ne stika s kuhalno ploščo. Je potemtakem neuporabna ali je to normalno?
sarah1
Temo je spremenil(a) sarah1 dne 16. dec 2008 13:09:30
Če imaš indukcijo, mislim, da ni v redu. Če imaš navadno SK in te to ne moti, je pa v redu. (meni se tefalove kar vrtijo na plati, imam kar ringlšpil :)
AtinaJaz pa imam sicer štedilnik na plin, a me vseeno moti, ker se mi je ta tefalova ponev zvila, ker so palačinke potem na sredini debelejše. Najbrž so res slabše kvalitete.
lp SašaTudi moje tefalove ponve z akcije (sosedove) se zvijajo. Velika sicer manj, tako da se da palačinke lepo delat. V majhni pa se kar pozna. Je res palačinka v sredini debelejša. Prav ponve za palačinke pa nimam.
Jaz imam od Tefala za palačinke dve. Eno iz neke akcije in eno s konkretno ceno. Tista iz akcije je šla k sestri v študenta, tista druga mi bolje služi. Ugotovila sem, da plešejo vse, ki imajo tanko dno. Tiste z odebeljenim so v redu.
Atina| sarah1 je napisal/a: |
| Doma imamo nov Tefal ponev za palačinke. Ko se ta na plošči (steklokeramični) segreje se zvije tako, da se v celoti ne stika s kuhalno ploščo. Je potemtakem neuporabna ali je to normalno? sarah1 Temo je spremenil(a) sarah1 dne 16. dec 2008 13:09:30 |
Vanja_vZDA, pravzaprav imamo mi samo še eno mejo, in "tam čez" je malo verjetno, da bi našli tisto ponev, ki jo omenjaš.....![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci

Bovla z metuljčki