Schwarzwald kocke
| lucka52 je napisal/a: |
| hkrati ji zelim ji vse najboljse za njenega novega clana |
| anamarija1 je napisal/a: |
Veri, lepo te je ponovno brati, tale tvoj otrok pa bo specialen, moja mami je tudi rojena 17.1. |
Prosim, če mi kdo napiše, kdo spada v elito in kako se to prepozna. Lahko mi napiše tudi na ZS in dajem besedo, da o tem ne bom govorila drugim.
Se mi pa zdi prav, da je urednik opozoril, kaj spada pod recepte.
Ne vem, kako je vem, mene bi užalostilo, če bi se potrudila, da bi napisala recept, potem pa bi mi ga nekdo skritiziral. Če se mi ne zdi v redu, ali je včasih tudi malce " hecen", se vsakega komentarja vzdržim.Objava recepta po moje namreč ni namenjena kritiki za vsako ceno.
F r i n a| kriznana je napisal/a: |
| Ja Lučka52,kot ,da bi vprašala namesto mene.Namreč že nekaj dni se sprašujem,kako res nekaterim res veliko uspe napisati med delovnim časom? In res kako lahko potem debatirajo o nizkih plačah?Mislim,da tisti,ki ima 500e plače res nima še časa biti na kulinariki.Ampak to bi pa lahko spet bila kakšna nova tema.Forum ali delo le s čim se naj danes pozabavam med delovnim časom????????????? Ojoj mislim,da sem šla predaleč!!!!!!! Ali pa tudi ne???????? kriznana |
Zakaj bi šla predaleč? Saj si samo vprašala, kako je nekaj možno.
Za druge ne vem, zase pa lahko rečem, da imam pač takšno delo, ki je vezano na internet in elektronsko pošto. In za povrh je delo, ki ga opravljam, tudi moj hobi, oziroma vsaj dobršen del dela. In če je moje delo brez delovnega časa in ni možnosti, da bi pred 16. uro sploh pomišljala na odhod domov, to lahko storim tam nekje okoli 18. ure, potem res ne vem, kaj je narobe, če v času, ko čakam, da drugi opravijo svoje delo, da jaz sploh lahko nadaljujem, surfam po netu, saj ga moram imeti nenehno odprtega. In da ne bo pomote - če šef stopi v sobo, stran, na kateri sem, pustim odprto, nič ne skrivam, da sem recimo na Kulslo. Ker moj šef ve, da bo moje delo moralo biti opravljeno, da so vmes faze, tako imenovani mrtvi čas, in je vseeno, ali sem na internetu za privatne potrebe, ali grem kam ven ali počnem karkoli drugega, kajti tisti trenutek, ko nastopi ključna faza, moram delo opraviti do konca. Če ga ne bi, bi se drug dan krepko poznalo.
Torej imamo v življenju eni pač to srečo, da delamo tisto, kar nas res veseli, da je naše delo sicer stresno, a so tudi možnsoti za sprostitev (recimo pet dni dodatnega zimskega dopusta zaradi narave dela), in da vzamemo zakup totalno neurejen delovni čas. Ker se zgodi tudi to, da se moram obrniti in oditi nazaj v službo, čerpav sem že na pol poti do doma. In seveda nenehna dosegljivost. Ampak, kot sem rekla, jaz v tem uživam.
O plači pa ne bi. Če vsak dan naberem vsaj devet, če ne deset ur, plus občasna vikend dežurstva, ko
ne morem nikamor od doma, je tudi prav, da me dobro plačajo. In ne jamram, da dobim premalo, sploh ko se primerjam z drugimi.
Toliko v pojasnilo. Korektno vprašanje, kriznana, in, upam, da dovolj korekten odgovor.
Mamamia
mamamiaPravzaprav je med nama edina razlika v tem, da si jaz precej veliko pisarno delim s šestimi sodelavci, in da je delo strogo vezano na dnevne roke. Ostalo pa sva v istem košu.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Burek z lahko solato