| Atina je napisal/a: | ||
Pa jaz tudi tako jemljem vse komentarje (čeprav eni znajo res zbosti, je zraven še toliko več takih, ki ti polepšajo dan. In zaradi takih se splača ostati). Atina |

Bovla po kitajsko
| Atina je napisal/a: | ||
Pa jaz tudi tako jemljem vse komentarje (čeprav eni znajo res zbosti, je zraven še toliko več takih, ki ti polepšajo dan. In zaradi takih se splača ostati). Atina |
Veri");">
zlata si, le malo takih! Jaz že vem! In lučka 52, kot da berem sebe (žal).
Še nekaj za vse tiste, saj veste ... :
" Naj sreča ne premami te v prevzetnost
in nesreča ne poniža v sužnja.
ostani to kar si;
kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz"
( Evripid-fragiment)
Hvala za vse, kar ste doprinesli v moje življenje");">![]()
Veri, welcome back, tudi mene veseli, da je stabo vse v redu, prosim, oglasi se kaj, jaz te res ne bom čakal, da se oglasiš okrog polnoči ali pozneje, bom pa prebral drug dan takoj zjutraj.
Glede kreganja: to lahko seveda spustiš in prepustiš tistim ki se radi krega(jo/mo), glede žalitev, jaz sem ti se pripravljen zmeraj opravičit v imenu tistih, ki žalijo ( saj ne vedo kaj delajo ).
ežoj
Zelo lepo napisano!
Tudi pod lucko52 se podpišem.
Ežoj je itak car.
Veri - drži se!
jasna ![]()
Veri, lepo te je ponovno brati, tale tvoj otrok pa bo specialen, moja mami je tudi rojena 17.1.![]()
Mambica, veseli me, da ponovno pišeš po dolgem času, kako je kaj roka?
lp
AnamarijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bovla po kitajsko

Vitlof s sirom