Take in drugačne predstavitve

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

2. dec 2008 16:05

No, hvala lepa za pojasnilo - se mi je zdelo, da ne bo šlo brez povratne kritike - dobila sem ga pa le. Sicer v Vendelininem primeru s kopico tujk v besedilu, pa vendar.  

Ni šlo za spotikanje, le radovednost, dekleta. Zato se mi svoje "kritike" ni zdelo potrebno ubesediti.

tulka

zvezdica55  

član od: 8.8.2006

sporočila: 555

2. dec 2008 16:42

Jaz grem rada na predstavitve, če poznam povabljene. Imam veliko posode od TW, je zelo kvalitetna in sem z njo zelo zadovoljna. Počasi sem jo kupovala. Včasih jo je prodajala prijateljica, potem soseda, potem ena druga prijateljica, sedaj pa hčerka. Ko ona rabi kakšno osebo več, pa pridem k njej (ponavadi se zberejo prijateljice pri nje, ali se dobijo pri kakšni drugi in se imajo luštno).So sami mladi, ki si postavljajo gospodinjstva na noge in nekatere pravijo, da raje kupijo eno posodo na dva ali tri mesece, samo, da imajo to posodo. Večina jo pozna od doma. Velikokrat pa ji tudi naročijo posodo kar po telefonu in ona napravi, kot da je imela predstavitev. Nobenega nikoli ne sili v ničesar. Dela zaradi sebe, da si na ta način nabavlja posodo. Njena prijateljica prodaja Just, pa sem šla k njej na predstavitev, nekaj sem tudi kupila. Tudi ni bilo nobenega siljenja k nakupu. Pred leti pa sem tako nabavljala AMC in sem zelo zadovoljna z njo. Kar tako pa tudi jaz ne hodim na predstavitve. zvezdica55

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti