Zanima me,ali ima katera izkišnje,ali podatke o posegu sterilizacija(preprečitev nosečnosti),kakšne so vaše izkušnje...
Kar nekaj namigov em slišala,da se potem kar zrediš?
mesni
Zanima me,ali ima katera izkišnje,ali podatke o posegu sterilizacija(preprečitev nosečnosti),kakšne so vaše izkušnje...
Kar nekaj namigov em slišala,da se potem kar zrediš?
mesni
Zakaj bi se pa zredila? Saj ti ne odvzamejo hormonov, samojajčnike ti "prevežejo".
Moji sosedi je že pet let od sterilizacije, pa se ni zredila niiti za kilo. Naredili so ji laparoskopsko, bila je na bolniški dober teden in to je to. Nič strašnega.
KyaraNo, ne prevežejo ti jajčnikov, ampak jajcevode. Edini resni premislek z moje strani bi bil, da je dokončna.
Ali pa gre poseg opraviti mož...
SonjaJoj, sem se zatipkala. Seveda ne jajčnikov, pač pa jajcevode. Za cvrenje nisem napisala, ker se preveza lepše čuje kot pa cvrenje. To je seveda dokončno, naredijo po 35 letu, če pa zaprosiš in utemeljiš pa tudi prej. Od prijateljice hčerka je četrtič noseča, po treh sinovih je na poti četrti sin. Stara je 28 let in se je že zmenila, da jo po porodu sterilizirajo.
KyaraPoznam samo enega moškega, ki je dal vazektomijo skozi. In še vedno normalno telovadi. Ker vsakemu tipu gredo vsi lasje pokonci, pa saj ne rata evnuh. In postopek pri moškem je precej enostavnejši kot pri ženski.
Imam pa sorodnika oziroma od sestrične moža (preko luže), ki je po spletu malce čudnih okoliščin zahteval, da ga nazaj sestavijo in je ratalo, število družinskih članov se je še povečalo.
| sonchika je napisal/a: |
Ali pa gre poseg opraviti mož... Sonja |
Kaj pa, če ga kasneje zamenja ....![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

| Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Lečina juha in krekerji iz polente