Sterilizacija
Kot sem razumela pisanje Vendeline jr., ona ni proti, da se razpišete (mo) o lastnih izkušnjah. Svari le pred opisovanjem posegov pri tretjih osebah (partner, znanci..).
Ali ima prav ali ne, si boste najlaže odgovorile, če si predstavljate, da o vaši lastni sterilizaciji razpravljajo na primer na forumu motoristov ali ljubiteljskih fotografov ali vrtičkarjev ..... Enim bi bilo najbrž vseeno, vsem pa gotovo ne. Recimo, tukaj ena sicer pod nikom pove o posegu pri možu, potem prideta z možem na kulinarično srečanje in vsi točno vedo, kako je z njim
pa še to, da ga je v to prepričala žena
,
Ampak kljub vsemu mi je tema o tem dosti bolj berljiva, kot mi je bilo štuljenje japonskih kroglic ob vsaki in sleherni priliki - se pač vsak štos enkrat izpoje.
Cila| Cila je napisal/a: |
Kot sem razumela pisanje Vendeline jr., ona ni proti, da se razpišete (mo) o lastnih izkušnjah. Svari le pred opisovanjem posegov pri tretjih osebah (partner, znanci..). Ali ima prav ali ne, si boste najlaže odgovorile, če si predstavljate, da o vaši lastni sterilizaciji razpravljajo na primer na forumu motoristov ali ljubiteljskih fotografov ali vrtičkarjev ..... Cila |
Tole bi bilo pa treba najmanj 3x podčrtati....in se držati priporočila.
Jej, jej, ene pa res nočete razumet, kaj vam je Vendy hotela povedat. Ker si ne morem predstavljati, da res ne bi razumele ![]()
Pa še Cila vam je lepo po domače razložila.
"Jazimamzmerajprav" kompleks v kombinaciji s hudo trmo je pa res hudič![]()
![]()
.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom

Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom