Žvjo!
Prosim za pomoč in sicer...
Zanima me kje se kupi temni kakav v prahu?
V trgovinah je samo kakav v prahu od Gorenjke, vendar pride pecivo presvetlo jaz pa bi rada dobila bolj temno barvo......
Lp,Tatjana ![]()
Žvjo!
Prosim za pomoč in sicer...
Zanima me kje se kupi temni kakav v prahu?
V trgovinah je samo kakav v prahu od Gorenjke, vendar pride pecivo presvetlo jaz pa bi rada dobila bolj temno barvo......
Lp,Tatjana ![]()
Bo zvenelo neumno, če predlagam, da ga dodaš več? Jaz sicer uporabljam od Sparove blagovne znamke.
AtinaNajbolj temen je tisti, ki je v svetlo_temno modrih kvadratastih vrečkah. Nimam ga doma in se ne spomnim proizvajalca. Mislim, da piše nekja v zvezi s Holandijo gor. Morda z rdečimi črkami. (uh, kakšen opis....).
Ja, pa tale je tudi dober in temen.
Kupila sem ga v trgovinici s sadjem nasproti bivšega kina Šiška, sem ga pa videla tudi še nekje drugje (ne vem več, kje).
Če Želiš temnejšo barvo pri pecivu, naprimer marmorni kolač, lahko dodaš kakavu nekaj neskafeja. Bafkava je pregoba in se ne stopi, saj še pri kuhanju ostane zoc, neskafe pa se pa izredno lepo stopi.
Matjaž ![]()
| rimljanka je napisal/a: |
Najbolj temen je tisti, ki je v svetlo_temno modrih kvadratastih vrečkah. Nimam ga doma in se ne spomnim proizvajalca. Mislim, da piše nekja v zvezi s Holandijo gor. Morda z rdečimi črkami. (uh, kakšen opis....).
|
Cocoa powder Holland piše gor, da ne bo treba Rimljanki v štacuno, sem ga začela po njenem naimigu že pred leti kupovat.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Svedri s parmezanovo kremo

Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci