22. dec 2014 10:33
Včasih so imel tudi cele pražene lešnike, pa tudi teh sedaj več ne vidim.
rrr
22. dec 2014 10:33
Včasih so imel tudi cele pražene lešnike, pa tudi teh sedaj več ne vidim.
rrr
22. dec 2014 16:39
Na nemških kuharskih straneh sem brala, da je letos problem z letino lešnikov, po vrsti so se pritoževali, da jih v trgovinah sploh ni dobiti.
Praženih lešnikov nikoli nisem kupovala. Svetujem pa, da jih prepražite v pečici, dosti lepši pridejo in ni nevarnosti, da se zažgejo. Za neko torto, kjer jih dam v kremo, jih vedno prepražim, ko se peče biskvit, in nato oluščim v cunji. Če pa jih hočete imeti večjo količino na zalogi, pa enkrat "zalaufate" pečico prav zanje, oluščene pa potem shranite v hladilniku in jih zmeljete po potrebi.
teta torta
22. dec 2014 19:12
Jaz sem jih včeraj v pečici spražila kilogram, zdaj pa jih hranim v neprodušni posodi na hladnem. Jih bom po potrebi mlela/sekljala... Saj v bistvu mi je ta domač sistem boljši, ker ne rabim vedno mletih, so pa kupljeni praženi in mleti bol komot
27. dec 2014 14:13
Ne želim delati nobene reklame, toda slučajno sem med brwswkanjem zasledila Black cocoa powder na ameriški spl. strani. Trenutno je izdelek ocenil le en uporabnik, zato je o kvaliteti težko govoriti. Na splošno so njihove začimbe in drugi izdelki super, sem jih sama že kar nekaj kupila.
žižula
1. jan 2015 8:32
STANA!!! Talele kakaF je BRUTALEEEEEN!
Tako okus kot barva. HELL YEA!! Hvala lepa na paketu in
ter ogromno ![]()
![]()
![]()
1. jan 2015 16:22
![]()
![]()
![]()
11. jan 2015 15:37
Mogoče bo kdo tu kaj našel. Res, da še nisem te strani preučila. Tako, da ne vem, v kakšnin količinah prodajajo.
http://www.gourmetshop.si/trgovina/nasi-proizvodi/čokolade-in-proizvodi-iz-kakava/kakav-v-prahu![]()
biba
12. jan 2015 15:04
Mogoče bo kdo tu kaj našel. Res, da še nisem te strani preučila. Tako, da ne vem, v kakšnin količinah prodajajo.
http://www.gourmetshop.si/trgovina/nasi-proizvodi/čokolade-in-proizvodi-iz-kakava/kakav-v-prahu![]()
biba
12. jan 2015 16:45
Mbarbe...tale tvoj link je pa super,,,sem takoj našla nekaj za naročit...lp, Saša
Mir in dobro!
13. jan 2015 9:23
| MBrando je napisal/a: |
STANA!!! Talele kakaF je BRUTALEEEEEN! |
Tole se dobro bere, za probat ![]()
![]()
![]()
MBrando, sam še namig rabim, kako naredit pito brez sladkorja in moke (tak komentar si zapisal pri misisipijski piti) ![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Schwarzwald kocke

Grillita s čevapčiči na BBQ in grški način