Pohorska omleta
Lučka,me zanima ,kdaj ga potem pobirate?
lp goga
Po navadi zadostuje, če potolčeš po njej in če zveni votlo, bi morala biti dobra.
Hvala lučka,bi prišlo v poštev,ker pridelamo ravno toliko krompirja,da se ga parkrat "orenk" najemo.
Drugo leto,ker sedaj za pobranim krompirjem veselo solatka raste.
lp gogaJa, za korenček je zdaj čas, za tistega, ki ga kaniš jeseni spraviti za ozimnico. Tudi rumenega še lahko seješ, vsaj jaz ga bom, se je lani lepo obnesel. S krompirjem boi morda veljalo psokusiti, čeprav ne vem, kako bi bilo, ker nov najbrž ne bo dobro rastel, starega pa ni več.
Lahko sadiš/seješ nizek fižol, grah, pa endivijo, radič, solato razni sort (tistih, ki ne gredo takoj v cvet), kitajski kapus, sem zadnjič brala (mislim, da M. Pušenjak), da lahko sadimo še kumare in buče, ki bodo rdile potem, ko bo prve že zelo plesen npadla. Bom poskusila. Če imaš prostor, je tako bolje, da raste kaj uporabnega, ne pa plevel, kajne?
Najbrž sem še kaj pozabila......
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska omleta

Biskvit s slivami