Panakota z belo čokolado in penino
Letos sem imela vrt tak kot je napisal Ežoj in je res zelo uspelo
. Ker imam vrt zelo na prepihu, pa se nisem upala po porodu preveč prepihovati, mi je uspelo le enkrat opleti, bil je pa tako grozen, da sem najprej morala potrgati plevel šele nato sem lahko kaj počela z motiko. Pa je bilo kar dosti pridelka.
Je pa res užitek če imaš nekaj svojega, čeprav sem tudi še sama precej frišna pri vrtnarjenju, me je kar malo sram ker sem s kmetije pa sem že tolk pozabla kako se kaj sadi in seje.![]()
![]()
lp
mizarkaja ursula-ce ( pa ti še kar manjka en ce ), kje pa ti živiš, da imaš tako invazijo polžev? Pri meni je res sem ter tja kakšen polž, velika nadloga nikakor ni. Da bi nehala s vrtnarstvom zaradi takih malih ljubkih bitij ? Dej no!![]()
Teka, kolikor jaz vem ( morda se motim ) krompir se zakoplje in čez nekaj dni odkoplje in vrže stran skupaj s strunami, strune se tako odstranjujejo.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Panakota z belo čokolado in penino

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami