Sanjska ekipa

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

13. nov 2008 9:32

Naj živi Čarli in njegov humor!

Ognjič

Brihta  

član od: 8.10.2008

sporočila: 129

13. nov 2008 9:54

In naj živi pozitivna kulinarika, tudi ko je polna luna in slaba vlada in recesija. Brihta

mizarka  

član od: 24.5.2006

sporočila: 988

13. nov 2008 10:03

Vendelina jr. je napisal/a:
So opravila, ki so primerna in so opravila, ki niso primerna....In da premisli, koliko je spodobno, da v varnem kritju svojega nicka in varnem kritju enega prijaznega foruma (ker pljuvatorskih formuov je največ na spletnih straneh časopisov in televizije, oglejte si enkrat tisto luzerijo) malo "šimfa". Po možnosti v slabi slovenščini. Ker materialna resnica je, da eno tako varno "šimfanje" seveda nič ne popravi.

Kdor ima mnenje in hudo potrebo, da se njegov/njen glas sliši, naj ima, lepo prosim, so "pisma bralcev", so blogi, (pa tam štejte, koliko vas sploh berejo in koliko od bralcev se sploh z vami strinja).Vendelina jr.

 

Demokracija.Vsak ima pravico povedati svoje mnenje, vsaj upam. Za  nickom se skrivamo vsi, slaba slovenščina pa je žal prisotna povsod, na žalost tudi v tem članku.

Ravno zato mi je bil ta forum zelo všeč, ker sem vsaj do sedaj nekako opažala, da so mnenja vsakega nekako sprejeta tudi , kar se tiče nekulinaričnih tem, pa kot kaže sem se malo zmotila. Nekateri si ga kar malo lastite.

Pa bom še malo zakričala, NIKAR MI NE ODGOVARJAJTE NAZAJ, KER NOČEM, DA BI ZMOTILA NASLOVA OSNOVNE TEME.

LP

mizarka

barbyslo  

član od: 3.1.2008

sporočila: 165

13. nov 2008 10:20

Ah, ta Erjavec je pa itak kot kameleon , nenehno spreminja svoje barve....Ni da bi komentiral. Je pa znak ,,inteligence,,, da zna po svojih samovšečnih potezah na koncu izdaviti šalo na svoj račun....Že ve kako je treba, da se še naprej lahko preseda s stolčka na stolček. Ljudem je to všeč, predvsem pa zanimivo, kako dela streching na tenis placih.... barbyslo

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

13. nov 2008 10:28

Ježeš, mizarka....Takrat, ko hočeš nekaj povedati, takrat se sklicuješ na demokracijo, hkrati pa postavljaš pogoje, kdaj se ti lahko kaj odgovori in kdaj ne in po možnosti to še s kapitalnimi črkami. Če se ti to zdi konsistentno, potem imava pač različni definiciji konsistetnosti. Vendelina jr.

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

13. nov 2008 10:29

Ministrski položaj je politična funkcija in ne strokovna. Sicer je pa rimljanka že vse rekla, Vendy dopolnila.

Dodala bi samo to, da je normalno, da imamo različna mnenja, a eni svoja zagovarjajo na primerni ravni (še enkrat bravo proxima), drugim pa zdrsne ob prvem nestrinjanju z njimi.

 

Na koncu je pa vedno tako, da po štirih letih volilci povedo svoje. In vsak mandatar potemtakem odgovarja za svoje početje. Meni bi bila izbira ministrov sporna, če bi mandatar izbiral, jaz pa nikdar ne bi imela možnsoti, da mu povem svoje mnenje. Ker udeležba na volitvah in rezultat posameznih strank ni nič drugega kot mnenje volilcev o njihovem delu v minulh štirih letih.

Tudi jaz bi lahko popljuvala koga od predlaganih ministrov, pa ga ne bom. Kot nisem tistih prejšnjih.

Meni zadostuje, da z glasovnico povem, kaj mislim.

 

Sicer pa - vsak narod ima oblast, kakršno si zasluži.

 

Mamamia

mamamia

Vlado  

član od: 1.8.2002

sporočila: 547

13. nov 2008 11:24

mamamia je napisal/a:

Sicer pa - vsak narod ima oblast, kakršno si zasluži.

 Mamamia mamamia

Kim Jong Il, Kim Il Sung, Lukašenko, Nijazov....nihče si tega ne zasluži. Pa tudi mi, upam, da nismo tako slabi, glede na nekatere ex poslance/ministre/vladarje... lp Vlado

Nasja  

član od: 10.6.2003

sporočila: 815

13. nov 2008 11:30

Brihta je napisal/a:
In naj živi pozitivna kulinarika, tudi ko je polna luna in slaba vlada in recesija. Brihta

 

Zdaj pa dajmo 100 dni mir, in pustimo politologe, da se ukvarjajo s svojim mlatenjem... ups, s svojo stroko 

 

Nasja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15821

13. nov 2008 11:33

Vlado je napisal/a:
mamamia je napisal/a:

Sicer pa - vsak narod ima oblast, kakršno si zasluži.

 Mamamia mamamia

Kim Jong Il, Kim Il Sung, Lukašenko, Nijazov....nihče si tega ne zasluži. Pa tudi mi, upam, da nismo tako slabi, glede na nekatere ex poslance/ministre/vladarje... lp Vlado

 

Morala bi pripisati v demokratičnih državah, ne v diktatorskih režimih. Mamamia

mamamia

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4733

13. nov 2008 11:38

Seveda Vlado, kaj bomo slabi, jaz sem itak pri najboljših (upam, da bo tudi tisti prevoz s šajtrgo iz sosednjega foruma opravljen v ta boljši šajtrgi, ne pa v kakšni zarustani).

Kar se politikov tiče je pa tako, da nikdar ne bodo vsi vsem všeč. Bi pa bila jaz strašno vesela, če bi se vsi trudili biti kar se da strpni. In se seveda znali tudi pohecati, tudi na svoj račun. Zelo me pa žalosti, ko berem, da ljudje etiketirajo politike in vedo vse o njih in njihovih sorodnikih do 5 kolena le na podlagi medijskih zapisov. Bi morali tisti "studio ob 17.00" na radiu SLO, v katerem so sodelovali Jelinčič, Potrč in še nekaj njih, večkrat ponoviti. So lepo povedali, da se imajo oni čisto fajn in lepo, ko kamere ugasnejo in mikrofone izklopijo, gredo na pijačo, se družijo v športnih aktivnostih...

Ognjič

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti