| tulka je napisal/a: |
Polna luna, a ne?
|
O ja, pa je kar močna to rajžo. Se pa res nasmejiš, kakšne neumnosti folk kvasi...lp
peter| tulka je napisal/a: |
Polna luna, a ne?
|
O ja, pa je kar močna to rajžo. Se pa res nasmejiš, kakšne neumnosti folk kvasi...lp
peterZdaj sem pa v hudo dilemo padla, prav shizofreno razdvojena sem. Ker živim v Ljubljani, mi torej pol Slovenije plačuje moj luksusz....ampak, kriza, doma sem pa na Štajerskem, kake 25 km od prve ceste, ki zahteva vinjeto. Torej plačujem Ljubljančanom. Torej tudi sebi. Torej tudi sebi, ki živim v Ljubljani? Uf, a mi pomagate iz zagate, lepo prosim.
Aja, vinjeto seveda imam, kot imam tudi dodatno zdravstveno zavarovanje, pa nezgodno zavarovanje, ....ker sem pač že daleč od dni, ko se je menda spodobilo reči: "saj se ne bo nič zgodilo, kaj komplicirate". Aja, pubertetne dneve sem mislila....
Upam, da ste tako zelo "v luft skakali" tudi, ko so sosedi Avstrijci uvedli vinjete, pa boste, ko jih bodo Hrvati,....aja, mislite, da jih ne bodo...no, bomo videli...
| rimljanka je napisal/a: |
Zdaj sem pa v hudo dilemo padla, prav shizofreno razdvojena sem. Ker živim v Ljubljani, mi torej pol Slovenije plačuje moj luksusz....ampak, kriza, doma sem pa na Štajerskem, kake 25 km od prve ceste, ki zahteva vinjeto. Torej plačujem Ljubljančanom. Torej tudi sebi. Torej tudi sebi, ki živim v Ljubljani? Uf, a mi pomagate iz zagate, lepo prosim.
|
Neeee rim. Ljubljančani sami sebi plačujejo, pa še vej širni sloveniji
Torej ti plašač sebi vinjeto in še sebe subvecioniraš ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
........Joj, joj, uboga jaz!.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Domača vroča čokolada s smetano

Svaljki v curry omaki z ohrovtom