Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Jaz bi tudi imela svoj lastni športni dvosed pa če magari zato kupim 4 vinjete
.
Vendelina Jr. ima v tistem, kar je napisala (z izjemo angleškega stavka, ki ga ne razumem
) zelo prav. Issi, saj verjetno ti kje drugje prišparaš, kjer neljubljančani ne moremo. Tako grozno drage zaenkrat tele vinjene res niso. Po drugi strani so se pa Ljubljančani, in seveda mi z njimi, leta dolgo vozili brezplačno, to je pa tisti napol poln kozarec, o katerem piše Jasna, a ne ?
Issi, če torej ne potrebuješ obvoznice ne kupi vinjete. Pa se pelji z moževim avtom po cestah, kjer je vinjeta potrebna.
Meni so vinjete zakon. Ne vidim popolnoma nobene slabe strani.
Mi smo 35 € že zdaaaaaaavnja "prinesli not". Gneče na cestninah ni. Mislim, da so super uredili datume. Ko poteče trenutna vinjeta, kupiš novo in jo imaš eno leto - se motim???
Vinjete so pač novost pri nas. In še nobena novost ni minila brez nezadovoljstva. Ampaj, jaz jo podpiram
. Če uvedejo še kakšne tedenske, bo to le še plus za turiste in naše sosede.
| RadaJem je napisal/a: |
| Ne vem, Issi, meni se zdi tvoje jamranje malo smešno. Živiš v Ljubljani, imaš ljubljansko plačo, lahko si privoščiš športni dvosed za v službo in kofetkanje, pa ti je težko dati tisti denar za vinjeto. Ne vem, če se zavedaš, da nesubvencionirana mesečna vozovnica za LPP stane skoraj enako kot polletna vinjeta. Samo v razmislek. |
Kot bi mi brala misli... jaz sem v vsakem primeru zagovornik vinjet, ker jo potrebujem dnevno. Zaradi službe in tudi privatnih zadev. Če nebi bilo vinjet, bi tako porabila veliko več denarja in predvsem ČASA, kar je pri sedanjem tempu življenja vsekakor pomembno. Tako da... nekateri imate pa res preveč časa, da se obremenjujete s takšnimi malenkostmi. Issi zamera gor ali dol...
Dva avta, dve vinjeti, peljemo se kadarkoli hočemo s katerim koli avtom, po kateri koli cesti. Za 70 evrov na leto, akr je malo, glede na to, da se mi ni treba ukvarjati z iskanjem stranskih cest.
Imeli bi avtoceste, pa se ne vozili o njih, kaj šele za pavšalno plačilo?
Ne razumem. Če je denar za športnega dvoseda, je tudi za nalepko. Če gre zgolj za princip, nalepke pač ne kupiš in se voziš po cestah, na katerih vinjeta ni potrebna. In je vsaka razprava odveč. Tudi pri nas jer športni dvosed v garaži, pa ima dve nalepki, slovensko in avstrijsko. Se že ve, zakaj.
Je pač tako, da vsak ukrep nekoga nekje zadene. Tokrat issi, naslednjič bom morda na vrsti jaz.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)

Svaljki s čemaževim pestom