Moj post nima v bistvu nič z vprašanjem, ampak kako to, da greste skozi Ajdovščino v Portorož? To je kar velik krog :)
ealy

ealy, stvar okusa, če prideš iz Murske Sobote, recimo, pač ni kaj daleč.................pa prav lepo se je po onih kraških gmajnah voziti.........
| lidka je napisal/a: |
| Ojoj, Benetton kle pri nas še v redni prodaji nič nima, kaj šele outlet... Jaz že eno leto iščem moško klasično majico z njihovim napisom čez prsi v L ali XL velikosti. Je ni. Če je ni, se zgovarjajo, da je prodano, ali pa so razprodaje, takrat jih itak umaknejo s polic, še tisto, kar imajo. Črne vedno umaknejo, da niso na razprodaji, pa še kako drugo barvo. Ker se pač prodaja celo leto. Pa niso nič kaj fleksibilni, da bi ti pogledali, če je v kaki drugi poslovalnici, ali da jo naslednjič naročijo. Ne, naj stranka hodi gledat, kdaj bomo imeli. Pa ja de, cajt mam. No, nič, na netu naročit, če se pri nas ne da. Ali pa kupit zunaj. ; ) Mene te outlet sploh ne ganejo, ker itek ni to to. lidka [sonce] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lečina juha in krekerji iz polente

Bujta repa