Drage kulinaričarke in seveda tudi kulinaričarji! Mene pa zanima kaj še skuhate oz. spečete za Martinovo razen tradicionarne race in rdečega zelja.Hvala za nasvete .
linolina
Drage kulinaričarke in seveda tudi kulinaričarji! Mene pa zanima kaj še skuhate oz. spečete za Martinovo razen tradicionarne race in rdečega zelja.Hvala za nasvete .
linolina
2. ohladimo, dodamo namočen kruh, začimbe, jajce, malo gorčice (oziroma po svojem okusu naredimo maso, ki se lahko oblikuje, kot recimo za polpete...) in oblikujemo cmok, ki ga položimo na pekač, v katerem bomo pekli
3. razvaljamo plast odmrznjenega listnatega testa, izrežemo primerno velik krog in ga ustrezno razrežemo na trakove, kot je vidno tudi na fotografiji
4. trakove polagamo na mesni cmok, ustrezno razporedimo, zgoraj naredimo krog, spodaj trakove zatikamo pod meso, vse potresemo s sezamom in na vrhu okrasimo s pinjolami
5. pečemo na 180 stopinj, dokler se testo ne speče (cca 25 minut)
Pa dober tek :) Dobro je tudi mrzlo. Lahko naredimo tudi z drugačno maso, gobicami, špinačo, morda skutni nadev.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gratinirani fuži s sirom in pršutom

Masleni brizgani piškoti