Hojla!
Nujno bi rabila avtosedež ker bom hodila po vnučka v vtrec, starši imajo svojega v avtu jaz pa bi ga tudi potrebovala.Če ima slučajno kdo avtosedež in ga ne p
potrebuje več bi ga odkupila.
LP.
mijamarija
Hojla!
Nujno bi rabila avtosedež ker bom hodila po vnučka v vtrec, starši imajo svojega v avtu jaz pa bi ga tudi potrebovala.Če ima slučajno kdo avtosedež in ga ne p
potrebuje več bi ga odkupila.
LP.
mijamarija
Tukaj se pa tudi jaz prišlepam zraven: tetica Loni kupi rabljen avtosedež od 9 do 18 kg za še ta drugega šoclna okoli prevažat. Za Nejca sem kupila kar novega, ker hodi non stop z mano, Matic pa niti ne pogosto.
Rezidiramo v kapitali.
Loni MakaroniSem ga že dobila. Hvala tudi kulinaričarkam, ki so se mi oglasile na mejl.
Loni MakaroniBom kar tukaj napisala, da ne bom odpirala nove teme.
Prodamo le malo rabljeno lupinico Römer Baby-Safe Plus skupaj z ustreznim isofix adapterjem in letno prevleko. Lupinica je bila kupljena v Baby Centru v letu 2007, uporabljala sta jo dva otroka, vsak po 7 mesecev, a oba zelo malo (v povprečju le enkrat ali dvakrat na teden), ker se nismo veliko vozili z avtomobilom. Primerljivi izdelki danes stanejo več kot 350 evrov. Naša cena (prodamo le cel komplet): 170 evrov.
Več informacij na ZS.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti peresniki s pestom iz bazilike, bučkami in bučkinimi cvetovi

Polnjene paprike