A me sprejmete v družbo?

Pozdravljene!

Danes sem se šele registrirala na Kulinariko, čeprav vas spremljam že precej časa. Same pohvale dam na portal, na vse sodelujoče, na recepte, nasvete, mnenja, se mi zdi da sem se z vami naučila marsikaj novega.

Rada bi se vam pridružila, seveda če me sprejmete v vašo veliko družino.

Lep pozdrav iz oblačnega Zasavja

čvekica

Že zaradi imena dobrodošla...

Mamamia

mamamia
in zaradi prijaznega nacina tudi,-prisrcno dobrodosla! Lp lucka

Seveda...pa še ime imaš tapravo!!!!

Nena-morje
Dobrodošla med nami! leny
Hvala punce, ampak jaz res rada čvekam in ve se mi zdite idealna družba, hvala še enkrat :) čvekica
Seveda te sprejmemo, ali imaš ti tudi rada te črne lakrice-bonbone? Ker ustanavljamo društvo pa to Hecam seee. Mi vsi tukaj smo že eno luštno društvo, a ne? Jelenckova

, dobro došla. Ma, kje ti je to Zasavje, a je to morda pokrajina ob Savinji ( za-savje, se pravi za Savo, za Savo je Savinja, a ne? )

ežoj
In prav zato- ker ste res eno luštno društvo, je bila prva stvar, ko smo doma koončno dobili internet, včlanitev v KulSlo. Berem vas že 2-3 leta ( na brzino, na skrivaj v službi), odkar imam internet doma ( glej datum včlanitve ), pa seveda veliko več. Kot sem že napisala v včeraj odprti temi ( sploh moje prvo pisanje v katerikoli forum na netu ), redno spremljam debate, a za kaj več kot branje se nikakor nisem opogumila. A zaradi mojega novega statusa ( beri - čez noč brez službe - pa ne zaradi minutk na Kulinariki) bom v bodoče še več z vami. Čvekica, upam, da nisi jezna, ker sem se "prištulila" v tvojo temo. Sem tudi jaz ena taprava čvekica, veš. minutka
Čvekica in minutka, že imeni imata tapravi za tale forum, lepo dobrodošli v naši - vsako MINUTKO bolj ČVEKAVI družbi ! mamaF - Mojca
Ah minutka, sploh nisem jezna, prav vesela sem da nisem edina novinka, sem pa tudi zelo zadovoljna da sem se opogumila in vpisala, da ne špegam le s strani, Ežoj meni se zdi da še pre dobro veš kje je Zasavje, če se ne motim (če se OPROSTI) si tudi ti od nekje za Savo......, Vsem pa hvala za prisrčno dobrodošlico čvekica

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti